осителка на титлата “Мис България Свят” Маги Вълчанова най-после потвърди

...
осителка на титлата “Мис България Свят” Маги Вълчанова най-после потвърди
Коментари Харесай

Поредният развод! “Мис България Свят” потвърди публично: Вече официално съм разведена, това е…

осителка на купата “Мис България Свят” Маги Вълчанова най-сетне удостовери смяната в фамилния си статус. Още на 18 ноември светското предаване на ПИК TV “Жълтите новини” заяви, че бракът на хубавицата със застрахователния необут Румен Георгиев към този момент е история.
 “Вече публично съм разведена, това е!”, разяснява пред столично издание Вълчанова.
Тя се омъжи за Георгиев на 3 юли 2011 година в ритуална зала “Възраждане”, след което имаха и църковна гала в храма “Света София”. Сватбеният ваучър пък бе на плаж в прилежаща Гърция. Реално обаче Вълчанова и Георгиев живееха дружно още от 2008 година, когато се роди огромният им наследник Румен. Вторият им правоприемник, Андрей, пристигна в края на 2013 година

В момента до Маги няма нов мъж и тя се е отдала на развъждането на децата си. За някогашния й брачен партньор се приказва, че бързо е намерил заместничка на Вълчанова.

Бившата моделка взе участие в новия сезон на “Черешката на тортата”. Когато тя бе стопанка, повърхностно подмятна, че има две деца и брачен партньор, с което излъга феновете.

В кулинарното риалити Магдалина втрещи с тотална неорганизираност в кухнята. Очевидно по време на брака й с Георгиев за изхранването на фамилията са се грижели готвачки.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР