Осиновените дъщери на покойния бос Георги Илиев отново живеят в

...
Осиновените дъщери на покойния бос Георги Илиев отново живеят в
Коментари Харесай

Ексклузивни снимки: Ето ги дъщерите на Жоро Илиев

Осиновените дъщери на починалия необут Георги Илиев още веднъж живеят в България.

 

Сестрите Криста и Андреа, чиято идентичност майка им Мая съумява да скрие от медиите повече от 17 години, са към този момент пораснали тинейджърки. „ Ретро “ разгласява неповторими фрагменти на двете дъщери на убития през 2005 година началник на ВИС 2, които са се открили трайно в София. Девойките не престават да живеят под защита и да странят от непотребен звук към себе си, само че като всички младежи на тяхната възраст са изкушени от обществените мрежи, където демонстрират живота си в елементи. От изявленията им излиза наяве, че Криста се занимава интензивно със спорт и тренировки. Ограниченията наложени от майка й, очевидно са развили иу нея непокорен манталитет и на някои от фотосите си тя театралничи с екстравагантно облекло, посочила междинен пръст.

Сестра й Андреа е по-различен вид натура. Била по-свита и се увличала по изкуството. Още от дребна посещавала уроци по изобразяване. Двете девойки заобикалят да се показват с семейството на татко си, с цел да не бъдат свързани от непознати с него. Дружат със строго избран кръг от хора, измежду които попадат и щерките на различен под земята необут – Фатик.

Двете девойки бяха осиновени от италианско сиропиталище от убития необут и жена му малко преди разстрела му. Те имат и по-малък брат Георги. Третото дете Мая Илиева осинови след гибелта на брачна половинка си и в негова памет му даде името на починалия си мъж. 

До скоро се говореше, че вдовицата на Главния държи дъщерите си и сина си в Испания. Майка им сновяла сред родината и топлата страна, с цел да бъде покрай тях, само че в същото време управлявала бизнесът си тук и явно разкъсвана сред двете страни почнала да изпитва усложнения. Затова решила децата да се върнат в родината и сега всички съжителстват дружно в първокласна къща в полите на Витоша.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР