Още в първия си работен ден възложих да се работи

...
Още в първия си работен ден възложих да се работи
Коментари Харесай

Караджов обеща: 100% обновяване на пътищата за 4 години

" Още в първия си работен ден разпоредих да се работи върху четиригодишна стратегия за изцяло 100% възобновяване на пътищата, тъй че да бъдат в положение, каквото сме виждали в Централна, а за какво не и в Западна Европа ", съобщи в изявление за Нова телевизия вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов.

Министър Караджов изясни, че ще бъде обърнато внимание на качество на платното, на отводняването и най-много - на маркировката, на мантинелите и на пътните знаците, тъй че те да се виждат и по този метод бъдат спасявани животи.

" Повечето пътища в България са под всякаква рецензия и е доста мъчно страната да поиска сериозна такса на тол километър за сходна липса на качество на пътя. Нашата стратегия занапред ще бъде да ремонтираме пътищата и върху тези новоремонтирани сектори да се заплаща тол такса на увеличени километри, да се доближи до 20 000 километра пътна мрежа, за която да се дължи тол такса. Освен това, ще създадем подробен анализ  дали няма пробойни, от които тол такси да изтичат в джобове, вместо в бюджета ", изясни Караджов.

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР