Още в първите часове, в които електронната система за записване

...
Още в първите часове, в които електронната система за записване
Коментари Харесай

Електронната система за ваксини се претовари още в първите часове


Още в първите часове, в които електронната система за записване за имунизация отвори, търсенето бе всеобщо. Над 7000 души са се записали единствено за един час, оповестиха от здравното министерство и прецизираха, че поради многото гости системата на моменти може да се претрупа.

От 17.00 часа елекронната планформа на адрес стартира да работи.

Всеки искащ минава през 4 стъпки. 24 часа преди да настъпи часът за имунизация,ще се изпрати смс с увещание за часа и мястото.

Часовете са през 10 минути, защото е изчислено, че толкоз лишава слагането на дозата. Хората, на които им следва реимунизация, не е нужно да се записват.

„ Всички жители, които са получили първа игла, ще получат служебна регистрация в системата. В случай, че са показали мобилен телефон или имейл, те ще получат уведомление на коя дата са записани”, изясни изпълнителният шеф на „ Информационно обслужване” Ивайло Филипов, представен от Нова тв.

Може да се стигне до обстановка, в която сме избрали ваксина, само че да получим друга. Ако сега няма налични дози от този препарат или по преценка на медиците на място.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР