Още в края на миналата зима тя зае важно място

...
Още в края на миналата зима тя зае важно място
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи с вълнената риза, която носим като яке

Още в края на предходната зима тя зае значимо място в дрешника ни и на пръв взор може да наподобява груба и с обемен контур, само че все пак можем да реализираме и елегантни комбинации с нея. Често е в неутрални и приглушени цветове, които толкоз добре се вписват в Разбира се, карето продължава да бъде настоящо, тъй че не се чудете дали да я извадите в този момент, в случай че предишния сезон сте се сдобили с такава риза.

В не толкоз студените дни вълнената риза може да измести даже якето и я носим върху поло блузи и по-обемни пуловери, като тя доста добре се миксира с други материи като деним, кожа и даже коприна. Дори с пола солей или макси рокля може да наподобява много прелестно, а в случай че си търсете някоя стилна находка, можете да посетите.



При минусови температури пък можем да напластяваме ризата още веднъж с поло блуза и да я носим под дебели палта и якета, с цел да сме сигурни, че ще преминем през най-суровата част от зимата стилно, само че най-много удобно.

По-дългите модели пък могат да се носят като рокля с колан на кръста, а някои даже влизат в ролята на палто. Със сигурност тя е едно от, които желаеме в дрешника си.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР