Още тази вечер ще имаме възможността да наблюдаваме Григор Димитров

...
Още тази вечер ще имаме възможността да наблюдаваме Григор Димитров
Коментари Харесай

Григор се включва в шоу турнир във Виена тази вечер


Още довечера ще имаме опцията да следим Григор Димитров във Виена. Българинът към този момент е в австрийската столица, където през идната седмица ще взе участие на АТР 500 шампионата във „ Вийнер Щадхале “.

Преди това в петък вечер някогашният №3 в света ще бъде част от шоу шампионата Red Bull Bassline, който ще се организира за втора поредна година. Григор ще е един от шестимата участници дружно с Тейлър Фриц, Андрей Рубльов, Диего Шварцман, Карен Хачанов и австрийския гений Филип Мизолич.

Събитието ще се организира в особено построена зала в центъра на града и ще включва доста забавни детайли отвън самия тенис.

Общо мачовете ще бъдат шест. Четирима от тенисистите ще играят в два четвъртфинала като спечелилите от тях отиват на полуфинал против двамата топ сложени. Впоследствие ще има огромен и дребен край. Всеки един дуел ще включва 2 от 3 тайбрека, което прави продължителността на мача сред 10 и 25 минути.

Миналата година шампионатът бе извоюван от Карлос Алкарас, който победи във финала Стефанос Циципас, който дефинира формата като „ глътка пресен въздух “ за тениса.

Любопитна детайлност е, че мачовете ще се играят без съдии като тенисистите би трябвало да дефинират решенията между тях. Музиката също ще бъде огромна част от шоу шампионата. Добрата вест е, че целият шампионат ще се излъчва онлайн на Red Bull TV като началото е в 18:45 българско време.

Димитров сигурно има потребност от това да си върне самочувствието в тайбрекове, защото е изгубил последните осем, в които е взел участие.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР