Още сме далеч от момента, в който ще трябва да

...
Още сме далеч от момента, в който ще трябва да
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи как да носим няколко различни колиета заедно

Още сме надалеч от момента, в който ще би трябвало да напластяваме облекла, по тази причина пък в този момент можем да напластяваме огърлици, без значение дали носим бански на плажа, бял тишърт в офиса, или рокля с деколте на празненство. По-плътна верига в композиция с тънко колие с висулка или име на него е нещо, което постоянно можем да забележим както измежду инфлуенсърите, по този начин и при звездни момичета като Дуа Липа, Хейли Бийбър и.
               

Интересно комбиниране се получава, когато се сложат вкупом към 4-5 напълно нежни огърлици с разнообразни цветни. Ако липсва цвят, пък може да се получи композиция, която да се хареса даже и на минималистите.
               

Това лято обаче се завърнаха пъстрите бижута от края на 90-те, които също могат да се комбинират с верижки в сребристо или златисто, с което можем да подчертаем самостоятелния си жанр. Същото се отнася и за перлените огърлици, които не излизат от мода.

Но най-важното предписание тук е да изберем едно колие и то да бъде основата за наслагването на останалите бижута. И в случай че имате потребност от нови попълнения в кутията със съкровища, постоянно можете да откриете доста красиви украшения на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР