Още седмица ни дели от Коледа - времето, в което

...
Още седмица ни дели от Коледа - времето, в което
Коментари Харесай

3 книги за уикенда

Още седмица ни дели от Коледа - времето, в което ще имаме повече време за околните си, за себе си и за четене. Избираме последния уикенд преди този момент да прекараме в компанията на три нови и супер заплетени престъпни истории.
 3 книги за уикенда от Клер Киган, Ане Якобс и Стефани Дрей
3 книги за уикенда

Женска позиция

" Как да убиеш фамилията си "

Това по едно и също време смешно и страховито заглавие почтено показва духа на дебютния разказ на Бела Маки. Главната му героиня Грейс Бернард има прецизен проект за бъдещето си, който има намерение да реализира. След като губи единствената опора в живота си - майка си, тя е решена да убие Саймън Артемис, който напълно не по случайност й е татко, както и още петима членове на фамилията му.
 Снимка 646250

Така 24-годишната Грейс ще наследи положението му и, откакто се измъкне безнаказано от закононарушението, ще живее щастливо и ще си осинови куче. Разбира се, не всичко се развива по проекта й.

Изд. Сиела, 23 лева

" Отприщен гроб "

Това е седмият подред разказ с основен воин детектив Корморан Страйк, а феновете на Робърт Галбрейт (псевдоним на авторката на поредицата за Хари Потър Дж. К. Роулинг) го чакаха с неспокойствие. Случаят, с който се захваща Страйк, е обвързван с тайнствена фракция в източна Англия, а клиентът му е татко на момче аутист, което се причислява към нея.
 Снимка 646251

Както при други сходни религиозни общности, и зад Универсалната филантропична черква се крият финансови схеми, полово и физическо принуждение, както и няколко смъртни случая. Помощничката на Страйк Робин Елакот се причислява под прикритие в сектата, само че това ще се окаже по-опасно, в сравнение с двамата са предполагали.

Изд. Колибри, 40 лева

" Поканените "

Дженифър Макмеън към този момент си е спечелила хиляди фенове с " Удавниците " и " Зимните хора ". Последната й книга предлага следващата смразяваща история, която още веднъж ни придвижва в живописния американски щат Върмонт. Сред зелените му гори Хелън и Нейт вземат решение да избягат от огромния град и да построят сами новия си фамилен дом.
 Снимка 646252

Парцелът, който са купили, обаче крие история: на него преди век е била обесена Хати Брекънридж, упрекната във вещерство. Според локалните духът й продължавал да обикаля там. Двойката по-скоро се забавлява с тази локална легенда, а Хелън взема решение да научи повече за рода Брекънридж, изгубил по сходен метод четири генерации дами.

Изд. Benitorial, 25 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР