Още се прокрадват септемврийски топли , в които няма нужда

...
Още се прокрадват септемврийски топли , в които няма нужда
Коментари Харесай

8 стайлинг идеи с блузите, с които ще носим дънките си тази есен

Още се прокрадват септемврийски топли, в които няма потребност да носим връхна дреха или минимум можем да я оставим встрани в слънчевите часове. Разчитаме на обичаните си тишърти, а тази есен ярките цветове безспорно са подготвени да изместят класическото бяло. Големите щампи по тях също.
               

Това се отнася и за ризите, при които избираме нещо в синьо, жълто, розово или зелено. Да, тъкмо по този начин, тези същите модели, които единствено до преди две седмици носехме на плажа вместо рокли. Затова не бързайте да ги прибирате надълбоко в дрешника! 

Няма да пренебрегнем и ризите от деним (да, деним с деним постоянно работи), както и моделите в райе от синьо и бяло, което елементарно комбинираме в стайлинга си и за работните дни, и за уикенда. За него обаче вадим и комфортните суитшърти (любими са ни моделите на Vintage Summer от ) или някой обемен.
               

Блузите в красиви пъстри принтове се завръщат в стилната конкуренция за внимание и толкоз доста им отива да бъдат носени точно с дънки. Добавяме високи токчета и даже можем да отидем с този аутфит на вечеря или празненство. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР