Още с първите дни на март, които ще посрещнем през

...
Още с първите дни на март, които ще посрещнем през
Коментари Харесай

20 идеи за изящен маникюр в пастелни тонове

Още с първите дни на март, които ще посрещнем през настъпващата седмица, започваме да се настройваме за пролетта. Изваждаме шлиферите, заменяме ботушите с мокасини в топлите дни и прибавяме повече цвят както в дрешника си, по този начин и в. Ние сигурно сме подготвени да се разделим с тъмните тонове, с цел да покрием ноктите си със свежи нюанси.

А тази пролет ще ги виждаме доста - и върху облеклата, и при аксесоарите, тъй че това е задоволително вдъхновяващо да ги пренесем и в маникюра. Този път обаче пристъпваме постепенно елегантно към новия сезон с е пастелни тонове – неясно жълто, лавандулово лилаво, ментово зелено, бебешко синьо и други. Цветове, които постоянно стоят изтънчено и ненатрапчиво - и когато избираме единствено един колорит за ноктите си, и когато ги комбинираме един с различен.

Към тях могат да се прибавят фини украшения от цветя, звезди или геометрични форми, само че и от самите могат да се вършат разнообразни форми върху безцветна основа. Затова през днешния ден ви даваме най-малко 20 хрумвания, с които да освежите маникюра си за най-женския месец от годината.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР