Още с първите дни на декември стартирахме обратното броене до

...
Още с първите дни на декември стартирахме обратното броене до
Коментари Харесай

В обувките на Сара Джесика Паркър: 5 шопинг находки за празничен стайлинг

Още с първите дни на декември стартирахме противоположното преброяване до празниците в края на годината. И освен. Освен да украсим елхата, да изберем новогодишното меню за гостите или даже подаръците, които ще подарим, би трябвало да вземем поради още един детайл: тоалетът, който ще носим. Пайети, кадифе, рокля, костюм, пола… На разположение имаме редица оферти. След като през вчерашния ден ви показахме няколко стилни тоалета за коледното празненство в офиса, през днешния ден продължаваме с празничния стайлинг, този път въодушевени от стилната икона Сара Джесика Паркър.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker)

Преди дни тя разгласява пост в Instagram профила си, а на фотографията носи черна монохромна визия, съчетаваща грациозност и страст. За да направи това, тя е избрала дантелен топ, който е съчета с миди пола с пайети (да, и за нея ви показахме какъв брой е актуална този сезон). Върху краката й блестят чифт високи токчета с остри върхове, украсени с панделка с кристали, модел на личната й едноименна марка за обувки. За да устои въпреки всичко на студеното време на открито, тя беше допълнила тоалета си с черно палто. Тъй като актрисата, изиграла обичаната ни Кари Брадшоу, не оставя нищо на случайността, тя беше заложила на черно даже и за маникюра си, с което затвърждава статуса си на стилната икона, която е.

С ентусиазъм от този стайлинг на Сара Джесика е и селекцията ни от шопинг находки, с които всяка от нас може да го пресъздаде. Или минимум може да си „ откраднем “ част от него – било то черната пола с пайети, която открихме в Zara, както и елегантните обувки още веднъж от празничната сбирка на марката. А както нееднократно сме писали – черното палто е безспорна класика за зимния дрешник.

 
Безупречно стилната Никол Кидман и ревюто, за което всички приказват

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР