Още разкрития за двойното убийство на едногодишното бебе и майка

...
Още разкрития за двойното убийство на едногодишното бебе и майка
Коментари Харесай

Още разкрития за двойното убийство на едногодишното бебе и майка му

Още разкрития за двойното ликвидиране на едногодишното бебе и майка му. Пред репортера ни Владислава Тричкова приказват незабавните лекари, отзовали се на сигнала за простреляни дете и мъж. Имало ли е късмет за дребното момиче и какви са били първите думи на бащата, откакто е натиснал спусъка?

Доктор Марчел Стефанов и лекар Емил Тарашоев са отпред на медицинските екипи, които се отзовават на сигнала за простреляните едногодишно бебе и  Викторио Александров.  Първо кола за спешна помощ викат за момиченцето.   

Д-р Емил Тарашоев от Центъра за незабавна здравна помощ разказва, че положението на бебето е било извънредно тежко и раната е била несъвместима с живота.

„ Аз не помня по какъв начин съм се качила в колата за спешна помощ, единствено споделих „ Помогнете ми, тъй като държа детето ”, споделя здравната сестра Елеонора Младенова.  

Лекарите споделят, че са създали всичко, което е зависело от тях.

Когато потеглят към адреса, всички от медицинския екип знаели за убийството в столичния квартал „ Надежда ”. Но не предполагали, че точно детето на тази жена се нуждае от помощ.

Вторият екип идва 2 минути след първия.  

„ Полицаите ни обясниха, че това е индивидът, прострелял жена си по-рано и избягал с детето. Знаехме към този момент за случая, тъй като сътрудниците от дневната промяна бяха ходили на адрес в „ Надежда ”.

На място заварихме човек, гол до кръста, по очи с белезници. Имаше огнестрелна рана на главата непроникваща, само че беше в схващане.  Когато го качихме той промърмори:  „ Прострелях детето, прострелях детето ”  2 пъти  и стартира да прави гърчове ”, казва доктор описа доктор Марчел Стефанов от Центъра за незабавна здравна помощ.

Викторио оцелява, бебето не. Дни след убийствата мъжът твърди, че не помни да е стрелял.  Нито по 23-годишната Дарина, нито по едногодишното им дете.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР