Още през лятото сред идеите за маникюр в Инстаграм започнаха

...
Още през лятото сред идеите за маникюр в Инстаграм започнаха
Коментари Харесай

17 идеи с една от най-красивите тенденции в маникюра тази година

Още през лятото измежду концепциите за маникюр в Инстаграм започнаха да се прокрадват красивите украшения с формата на пеперуда. И защото ноктите разрешават да бъдем по-дръзки в и шарки, тази наклонност сигурно ще остане и през есента, може би с цел да ни припомня за по-топлите и слънчеви дни. Едновременно доста внимателен и изтънчен, този присъщ за 90-те години маникюр към този момент сме го виждали и при доста знаменитости като Бела Хадид, Лизо и Дуа Липа. Той може да се интерпретира безусловно и да се рисуват цветни и красиви крила на пеперуда, само че може да бъде и извънредно минималистичен и да се направи единствено фина форма, напомняща на тях.

Освен това по този метод внасяме малко многообразие сред всички тези флорални и геометрични, които виждаме на всички места в разнообразни цветове. Рисунките, въодушевени от пеперудите, на пръв взор наподобяват подобаващи единствено за пролетта и лятото, само че в действителност са подобаващи и за есента и зимата, когато желаеме да имаме по-празничен и блестящ маникюр.
 Байдън се закани на Русия 24 септ 2022 | Съединените щати " ще работят със съдружниците си и сътрудниците си, с цел да вкарат спомагателни наказания против...
Ако не сте сигурни за формата на ноктите, която да изберете за вашите пеперудени нокти, можем да ви споделим, че този дизайн подхожда на по-дълги и овални нокти. А когато става въпрос за главния цвят, наподобява има един печеливш избор и това е или полупрозрачна основа, само че това не пречи и да бъде в другата прекаленост – нещо по-ярко и наситено.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР