Още помня вълнението си от новината, че Момичетата от града

...
Още помня вълнението си от новината, че Момичетата от града
Коментари Харесай

#Нашите7: Преоткривам се наново!

Още помня вълнението си от новината, че " Момичетата от града " търсят създател от Пловдив. Приех го като знак в верния миг. Бях си пожелавала сходна опция неведнъж. Междувременно бях написала няколко текста, само че не бях имала смелостта да ги изпратя на редакцията без мотив и покана.

На уеб страницата попаднах инцидентно по време на майчинството си. Започнах да надничам там все по-често, до момента в който скоро и напълно естествено той се трансформира в обичаното ми онлайн местенце. По това време към момента доста малко хора знаеха за съществуването му, имаше доста друга визия, доста по-малко наличие и единствено четирима създатели. Още тогава обаче мощно усещане правеше забавно и интелигентно поднесената информация. Повечето тематики изумително пасваха на ползите и лайфстайла ми, бях изчела съвсем всички материали, вълнувах се дружно с създателите – за мен това беше една самобитна загадка дребна момичешка общественост, към която принадлежах. Писането в блога ми носеше голямо ентусиазъм и задоволство. Постепенно започнах да се връщам към себе си и по-важното, да се преоткривам отначало, и то по най-неочакван метод. Днес тази момичешка общественост наброява съвсем 100 000 почитатели във Facebook, измежду които има и не малко момчета. Междувременно " Момичетата от града " станаха на 7, аз – на 37, а обичаният ми Пловдив се пребори за привилегията да бъде Европейска столица на Културата през 2019 година

През същите тези няколко години в персонален проект аз прекосих през редица промени, и то все огромни. Смених града, дома, фамилното състояние, работата, целите, станах майка. Очевидно изживявах сложен интервал и се усещах доста объркана. Имах крещяща потребност още веднъж да намеря пътя, откакто се бях изгубила някъде из безбройните кръстопътища и завои на пътуването си.



Точно в този миг се появиха " Момичетата от града " и имам вяра, че това не беше инцидентно. Писането в блога ми носеше голямо ентусиазъм и задоволство, с него се възвърнаха усмивката и блясъкът в очите ми. Постепенно започнах да се връщам към себе си и по-важното, да се преоткривам отначало, и то по най-неочакван метод. Благодарна съм на ориста за тази опция.

Благодарна съм и за познанството си с всички прелестни, въодушевени и будни девойки, които са създатели тук. Благодарна съм на Косара и Левена за това, че са неуморните мотори на всичко това и че имат волята и решителността да не престават напред. Благодарна съм и за това, че от тази естрада имам опция да ви представям необикновено надарени създатели, чието творчество заслужава да бъде забелязано и оценено от вярната публика. Благодарна съм и за това, че тук мога да споделям с вас за забавните хора, места и събития на обичания ми Пловдив.    

Честит седми рожден ден, благи девойки! Щастлива съм да бъда една от вас!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР