Още по темата25.09.2019 / 11:24Трафик нюз: Слави Трифонов пуска телевизията

...
Още по темата25.09.2019 / 11:24Трафик нюз: Слави Трифонов пуска телевизията
Коментари Харесай

Слави Трифонов с интернет телевизия - Проектът му тръгва до броени дни

Още по темата25.09.2019 / 11:24 " Трафик нюз ": Слави Трифонов пуска малкия екран след изборите! Готви мощен удар. Привлякъл в екипа...11.09.2019 / 22:44Слави Трифонов: Едва ли ще ви изненадам, като ви кажа, че...

Слави Трифонов се изправя против „ Господари на уеба “
Слави Трифонов започва своя план с интернет телевизия. Най-успешният тв водещ ще гледаме на телефоните си. А новото му шоу ще бъде ориентирано най-вече към младите, обясниха близки до обкръжението на Дългия.

„ Със сигурност и шоуто ще тръгне, даже сега се работи върху това по какъв начин ще наподобява то, тъй като смяната не е огромна. Сценаристите и сега работят върху концепцията да няма посетител всеки ден, а да е по-раздвижено и по-смешно от изданията в Би Ти Ви. Ще разчитаме повече на актьорите, само че освен за скечове, а и в предходните им облици, които доста се харесваха на хората “, споделиха от екипа на Трифонов, написа „ България през днешния ден “.

Конкурент на шоуто на Слави става предаването „ Господари на уеба “, което също се излъчва в интернет. „ Считаме, че бъдещето е в интернет. Глобалната мрежа е най-свободната и динамична среда, която дава доста благоприятни условия, включително и най-важната за нас – независимост на словото “, споделиха „ Господарите “. Те към този момент създадоха нова платформа с настоящо и атрактивно наличие, ударни следствия и репортажи.

Колкото до новата партия на Трифонов, съгласно социолозите главният символен запас на Слави е да е „ против всички “. „ Търсим млади и необременени хора, по тази причина направихме и полемиките, които излъчихме в интернет “, споделиха от екипа.

Съществува и вид Трифонов и компания да поддържат на идващите избори нова възможна партия на президента Румен Радев. Само преди години в диалог в шоуто с ген. Румен Радев Трифонов за първи път показа за бъдещите си упоритости в политиката.

„ На мен ми харесва по какъв начин се държиш и по какъв начин изглеждаш. Всъщност искаш ли да бъда до дъно откровен – политиците би трябвало да наподобяват като тебе. Всъщност ти за какво не станеш политик? “, попита го Слави. „ Моите упоритости са в региона на авиацията и военното дело “, отговори Румен Радев. „ … Засега. Те и моите са в региона на шоуто… Засега “, сподели Трифонов.

 Слави Трифонов с интернет телевизия снн. Facebook

Слави Трифонов с интернет телевизия снн. Facebook

Години след този диалог на тв водещия и Радев, двойната закана на Трифонов наподобява се сбъдна. И Румен Радев и той скочиха в дълбокото тресавище на българския политически живот.

 

razkritia.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР