Още по темата: Политическа сиеста: Партийните клубове в плен на

...
Още по темата: Политическа сиеста: Партийните клубове в плен на
Коментари Харесай

Щабът на Каназирева действа на пълни обороти

Още по тематиката: Политическа сиеста: Партийните клубове в плен на айляка Българска социалистическа партия се готви за взлом в региона на изборите Зико и Тотев на предизборно кафе

В най-отпускарския месец - август, един от двата настоящи партийни щабове в града под тепетата е този на „ Съюз за Пловдив “. На ул. „ Софроний Врачански “ 3 вратите са отворени още от ранни зори, а екипът на Дани Каназирева е подготвен да откликне на всеки жител или симпатизант, ​появил се на вратата.

Репортер на „ Марица “ откри в централата на партията Николай Киров, Ваня Събчева, Маргарита Бойчева, Джулия Димитрова и Гергана Стоянова. Активистите наложително работят всеки петък, събота и неделя, а от време на време и в останалите дни от седмицата. Заели са се отдалеко с подготовката за изборите наесен, разискват детайлно акцията, пишат рекламни текстове, популяризират вестници и книжки с историческа тема.

Освен всичко това в проекта им за деяние влизат и непрекъснатите срещи с хора, живеещи във всички региони на Пловдив, и разглеждане на другите проблеми, които засягат директно жителите. Работят крепко и в обществените мрежи, където " Съюз за Пловдив " е най-активният политически план в града.

Предизборната платформа на „ Съюз за Пловдив “ към този момент надвишава 140 страници и непрекъснато се обогатява с нови ограничения за деяние. " Пушек се подвига от работа в нашия щаб. Не сме спирали цяло лято. Скоро ще представим програмата пред обществото. Притеснява ни това, че другите претенденти ще я препишат буквално ", споделя Дани Каназирева. Хората в щаба наблюдават деликатно информацията от ЦИК, която да ги насочи с крайните периоди за идните избори на 27 октомври.

От „ Съюз за Пловдив “ чакат мощна изборна интензивност и положителни резултати от вота. Екипът на Каназирева ​заяви пред " Марица ", че поддръжката на пловдивската партия идва от интелигентни хора, приключили приблизително и висше обучение. Такива, които имат предпочитание да видят развиването на града под тепетата. На предишните локални избори през 2015 година " Съюз за Пловдив " се утвърди като трета политическа мощ, като събра на първи тур над 17 000 гласа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР