Още не сме изгледали докрай първия сезон на Вражда –

...
Още не сме изгледали докрай първия сезон на Вражда –
Коментари Харесай

Вторият сезон на Вражда ще разказва за връзката между Чарлз и Даяна

Още не сме изгледали до дъно първия сезон на " Вражда " –, а не щеш ли FX анонсираха поръчването на втори сезон на последната антология на Раян Мърфи – 10 епизода, публично наречени " Вражда: Чарлз и Даяна ". Минисериалът ще се фокусира върху меко казано обтегнатите връзки сред кралските персони.

Новината ще зарадва всички с усет към кралското семейство, лукса и живота зад кулисите на един прекалено изложен на показ живот. Логично oт FX не разкриват никакви елементи с изключение на обстоятелството, че епизодите ще са по сюжет и продуцентство на Раян Мърфи и Джон Робин Бейтс – сигурно равнището е доста високо и сериалът ще споделя за връзката сред Чарлз и Даяна задоволително задълбочено, с цел да бъде биографичен и живописен, а не клюкарски. Принц Чарлз се оженва за Даяна Спенсър през 1981 година Раздялата им е официализирана през 1992 година, а през 1996 година следва и разводът им. Година по-късно Даяна умира при автомобилна злополука в Париж.

Интересът към майката на принц Уилям и принц Хари не стихва към този момент 20 години. Тя е обект на доста книги, телевизионни стратегии, документални и художествени филми. Опитите да бъде портретирана са доста, само че множеството са цялостен неуспех, може би с изключение на  (в ролята е Наоми Уотс) през 2013 година и " Кралицата " през 2006 година, където сюжетът се концентрира върху реакцията на кралското семейство по отношение на гибелта й.

Изглежда, че принцеса Даяна е прекомерно огромна, а споменът за нея – твърде жив, с цел да бъде показана исторически правдиво, само че може би моментът за това настава. В сезони 4 и 5 на на Netflix, сериалът, който наблюдава царуването на кралица Елизабет II, също се чака да бъде прегледана връзката сред Чарлз и Даяна. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР