Още нашите предци са си връзвали червена връв на китките

...
Още нашите предци са си връзвали червена връв на китките
Коментари Харесай

Червена връв – невероятно силен амулет

Още нашите предшественици са си връзвали алена шнур на китките си, с цел да предпазят себе си и околните си от уроки и зли очи. Всичко, което би трябвало, е да носите този дребен талисман на китката на лявата си ръка. Казват, че точно тази ръка може да отстрани отрицателното в организма посредством цялата си сила и аура. Но този червен конец не е толкоз простоват, колкото наподобява.

Червеният конец е юдейски кабалистичен признак. Смята се, че защищава от отрицателна сила. Това едвам видимо нещо постоянно е било доста мощен талисман. Той оказва помощ да подредите живота си и да се избавите от разнообразни проблеми. Те могат да бъдат финансови и персонални проблеми, както и неприятности, свързани със здравето.

Силата се заключава освен в цвета и месторазположението, а и поради седемте възела, с помощта на които се крепи гривната. Именно те попиват в себе си целия негатив, който могат да изпратят хората към вас. Препоръчва се връвта, дружно с вас, да я постави безценен ваш човек.

Седемте завързани възела значат всяко едно от духовните измерения. Много е значимо връвта да бъде купена или подарена, а не направена собственоръчно. Този мощен талисман би трябвало да се носи 12-40 дни. След приключване на този период връвта би трябвало да се изгори или унищожи, другояче цялата отрицателна сила, която се е натрупала във възлите на гривната, ще стартира да работи против притежателя си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР