Още малко, януари е към края си, ще избутаме и

...
Още малко, януари е към края си, ще избутаме и
Коментари Харесай

17 тоалета, с които ще преминем по-стилно през студените дни

Още малко, януари е към края си, ще избутаме и февруари – евентуално и вие си казвате тези неща, до момента в който ви се постанова да се впуснете в следващия студен работен ден. И няма никакво значение дали той минава от дивана у дома, или в офиса, нали? Рано или късно ни се постанова да си покажем носа на открито и по тази причина ни се желае да го вършим по-стилно, по-открояващо се измежду снега и, несъмнено, да не включва няколко пласта.

Всъщност напластяването може доста елементарно да се избегне, в случай че сложите пълен пуловер и топла връхна дреха – може да е обемно пухкаво яке, модел с каракул или обичаното teddy bear палто. Сред якетата тази зима сигурно се откроява класическото яке на The North Face, което инфлуенсърите носят, само че то като че ли е по-подходящо за уикенда. Ако в работната седмица би трябвало да сте, по-скоро комбинирайте поло блуза, пъстър костюм (може и в безпристрастен тон) и палто.

Харесваме доста и слагането на поло блузата под риза – един доста прелестен метод на зимно наслоение, който по едно и също време с това е удобен и супер моден. За да освежите малко стайлинга си, можете да заложите на връхна дреха в ослепителен цвят, въпреки всичко зеленото е тоталният шлагер този сезон. Но пък можете да го извършите и просто с една цветна чанта, която незабавно ще се открои на или бяло.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР