Още когато звездата на Кристен изгря с ролята й на

...
Още когато звездата на Кристен изгря с ролята й на
Коментари Харесай

Ще се бракува ли Кристен Стюарт?

Още когато звездата на Кристен изгря с ролята й на Бела в „ Здрач “, а любовта сред нея и екранния й сътрудник Робърт Патинсън се придвижи отвън снимачната площадка, персоналният й свят стана по-интересен за медиите, в сравнение с кариерата й. Когато се разделиха през 2013 година, името на Стюарт стартира да се свързва с модела Стела Максуел и изпълнителката Сейнт Винсент , което я направи още по-дискретна по отношение на избора й на сътрудник.

Кристен не обича етикетите, макар че по време на гостуването си в комедийното шоу Saturday Night Life на смешка дефинира себе си като " толкоз гей, пич ". В началото на годината младата актриса от новата версия на " Ангелите на Чарли " се разхождаше за ръка с стилната блогърка Сара Динкин, макар че доброжелатели, загрижени за кариерата й, я предизвестяват да не държи за ръка приятелката си. През лятото обаче Кристен започна да се появява в медиите със сценаристката Дилън Майър. Двете се познават от 6 години, само че наподобява романсът сред тях разцъфва едвам неотдавна

Въпреки това обаче  по всичко проличава, че нещата са съществени . Това споделя и Кристен с радиоводещия Хауърд Стърн – той задава въпроса: " Ще предложиш ли (брак)? ", а актрисата декларира:  " Абсолютно ". Вълнението в гласа й е заразно, когато споделя, че й се иска да подходи рационално, само че не може да чака повече:  " Мисля, че хубавите неща се случват бързо ".
    View this post on Instagram           
A post shared by Just Jared (@justjared) on Sep 8, 2019 at 9:36am PDT

Как и по кое време тъкмо възнамерява да предложи, Кристен резервира в загадка. " Не мога да ти кажа в този момент, тъй като тя ще разбере ", дава отговор на въпросите на радиоводещия. Въпреки че самото предложение ще бъде изненада , двете към този момент са говорили за брак. Кристен споделя и за първия път, в който е споделила на Дилън, че я обича: " (...) беше доста късно, бяхме в някакъв прогнил бар, приятелите й бяха там, все тая, те си излязоха и аз просто споделих: " О, дребосъче, толкоз съм влюбена в теб, по дяволите ". Това беше ". 

След толкоз раздели и събирания с модели и певици Кристен заслужава спокойствието на фамилното благополучие, по тази причина с неспокойствие чакаме да прочетем новината за сватбата й с Дилън Майър.   

 
Други са необвързани: Ема Уотсън – щастлива да е сингъл 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР