Още хиляди хора ще получат ваксина срещу коронавируса тази седмица,

...
Още хиляди хора ще получат ваксина срещу коронавируса тази седмица,
Коментари Харесай

Седем допълнитени центъра за ваксинация в Англия

Още хиляди хора ще получат ваксина против ковид тази седмица, откакто в Англия отварят седем нови центъра за всеобща имунизация , заяви БГНЕС. Правителството цели да 15 000 000 души във Англия – популацията над 70 години, здравни служащи и тези, които попадат в най-рисковите групи, доникъде на февруари. По-късно през днешния ден здравният министър Мат Ханкок ще показа държавния проект за доставка на ваксини на конференция. Той сподели, че ограниченията в проекта за имунизация ще бъдат „ крайъгълният камък за нашето излизане от пандемията “. Правителството ще показа и първите си ежедневни данни за броя на хората, които са получили имунизацията.
Ханкок съобщи, че към два милиона души във Англия са били имунизирани, като в Англия всекидневно се слагат към 200 000 дози. Планът за имунизацията ще бъде показан, откакто Англия записва над 80 000 смъртни случая от ковид от началото на пандемията . В Съри, където са регистрирани най-високите равнища на заразяване в Обединеното кралство, е открита краткотрайна морга, откакто болничните морги се препълниха. Представители на други локални управляващи споделиха пред Би Би Си, че чакат скоро да отворят сходни краткотрайни уреди.
 Дания прави цифров паспорт за имунизация против COVID-19 Дания прави цифров паспорт за имунизация против COVID-19
Дания създава цифров паспорт за хора, имунизирани против КОВИД-19, съобщи Ройтерс, представена от DarikNews. Това би им разрешило да...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР