Още горещи дни предстоят в края на лятото с най-голямата

...
Още горещи дни предстоят в края на лятото с най-голямата
Коментари Харесай

Фестивалът Тийн Буум Фест ще се проведе в Бургас

Още горещи дни предстоят в края на лятото с най-голямата почитател среща на младежи и техните тийн идоли в Бургас, този петък и събота /4 и 5 септември/ от 16.00 часа на Морска гара. Най-добрите интернет актьори - влогъри, тиктокъри, инстаграмъри и ютубъри, ще раздават подписи на своите почитатели и ще ги забавляват с най-интересните си истории.
За шоуто край морето в Бургас, тук, ще бъдат чаровните танцьорки и близначки Сузи и Рени, влогърите по здравословно хранене Радо Кузманов и Ива Друмева, впечатляващият маг Валери Иванов - Жокера, влогърите Калоян Баллан, Димитър Кирязов /Светът на Ванката/, Еляса и Елекса, Дени Антилопата, Ева Георгиева и Боян Тодоров.
 Изкуство в подлеза до Професионалната гимназия по механоелектротехника в Бургас Изкуство в подлеза до Професионалната гимназия по механоелектротехника в Бургас
Пешеходният подлез до Професионалната гимназия по механоелектротехника към този момент ще има нова и впечатляваща артистична визия. Това оповестиха...
От 20.00 часа е началото на концертите и в двата дни с присъединяване на едни от най-популярните и обичани поп и хип-хоп реализатори - Дара, Павел и Венци Венц, Vessou, Кристина Дончева, Торино и Пашата, Venzy, Митко Петров, Чоко и други.
Водещ на фестивала " Teen Boom Fest " ще бъде известният реализатор и влогър АРТи, прочут на публиката още с присъединяване си в " Х Фактор " и уеб-сериала " Типично ".
Страхотна изненада чака бургаските младежи - на фестивала ще участва и международният рекордьор по плуване в басейн Цанко Цанков, който персонално ще раздава подписи на своите млади фенове.
А, още по-добрата вест за почитателите е, че най-голямото младежко събитие на годината, ще се организира при вход свободен.
 Панаир на солта ще се организира в Бургас Панаир на солта ще се организира в Бургас
Тази година ПАНАИРЪТ НА СОЛТА ще бъде малко по-далеч от Атанасовско езеро, само че малко по-близо до жителите и гостите на Бургас. Екипът...
И това не е всичко, тъй като фестивалът ще насочи съществено обръщение към младежите. Тийн звездите ще се обединят и призоват почитателите си да не протягат ръка към алкохола, опиатите, насилието и да внимават при сърфирането в интернет.
В дните на фестивала ще бъде обособена паркинг зона на бул. " Булаир " от ул. " Фотинов " до ул. " Цар Симеон " в 2-те десни платна от 12.00 часа на 4 септември до 12.00 часа на 6 септември. Посетителите могат да употребяват и другите паркинги в града - Паркинг " Гурко ", Паркинг " Опера ", Паркинг " Трия Сити център ", Паркинг " Кирил и Методий ", Паркинг " Пиргос ". В петък до 19.00 часа Синята зона ще е дейна. Зелената зона също ще може да се употребява по откритите правила от 11:00 до 20:00 часа от понеделник до неделя против СМС 1357.
Организатори на новия юношески фестивал са Община Бургас, Общинския съвет по наркотични субстанции, Министерството на труда и обществената политика посредством Оперативна стратегия " Развитие на човешките запаси ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР