Още една голяма вечер за Наследници и The Bear -

...
Още една голяма вечер за Наследници и The Bear -
Коментари Харесай

Победителите, емоциите и модните акценти на 75-ите награди Еми

Още една огромна вечер за " Наследници " и The Bear - огромните успехите на 75-ите награди " Еми ", които бяха отсрочени с четири месеца поради историческата стачка на сценаристите и актьорите в Холивуд.  " Наследници " завоюва оценката за най-хубава телевизионна драма, а The Bear - за най-хубава телевизионна комедия.  

Море от черни тоалети заля " сребристия килим " на церемонията, само че не пропускайте и нюансите на аленото и други по-дръзки решения - от Сара Снук в алена рокля на Vivienne Westwood до бледосинята бална рокля на Доминик Фишбек, можете да разгледате в галерията ни.   

Ето и акцентите от церемонията:

Големите победители  

Драмата " Наследници " на HBO завоюва общо шест награди " Еми ", в това число за трети път за най-хубав трагичен сериал за четвъртия си и финален сезон. Ролите в поредност донесоха наградите за най-хубав артист и най-хубава актриса в телевизионна драма на Киърън Кълкин и Сара Снук, за които това е първа статуетка. Матю Макфейдън получи втората си премия в категорията за най-добър поддържащ артист.  

The Bear ( " Мечката " ), проследяващ историята на чикагски ресторант, който се бори да оцелее, е най-хубавата телевизионна  комедия. За функциите си в сериала Джеръми Алън Уайт завоюва премията за най-хубав артист в телевизионна драма, а Ебон Мос-Бакрак и Айо Едебъри бяха отличени надлежно за най-хубав поддържащ артист и най-хубава поддържаща актриса в телевизионна драма.  И тримата са номинирани бяха номинирани за първи път. " Мечката " завоюва и награди за комедийна постановка и сюжет, а дружно с четирите, които завоюва на оценките " Еми " за креативен достижения, наградите за сериала станаха общо девет. 

Историческите победи

В първия час на шоуто, проведено в Деня на Мартин Лутър Кинг, три чернокожи дами бяха удостоени с водещи награди: Куинта Брънсън, Едебъри и Ниси Наш-Бетс, която беше отличена в категорията за най-хубава поддържаща актриса в лимитиран сериал за " Чудовище ": Историята на Джефри Дамър ". 

" Приемам тази премия от името на всяка чернокожа жена, която е останала нечута ", сподели тя. 

Куинта Брънсън означи историческа победа за сериала " Начално учебно заведение " Абът ", като завоюва наградата за основна роля в телевизионна комедия и стана стана първата чернокожа актриса, отличена от над 40 години.  Брънсън преди е печелила " Еми " за сюжет за основания от нея сериал, само че това е първата й премия за актьорско майсторство. Изабел Санфорд от сериала " Семейство Джеферсън " е единствената чернокожа жена, награждавана в тази категория през 1981 година

" Много ми хареса основаването на " Начално учебно заведение " Абът " и съм толкоз щастлива, че мога да изживея фантазията си и да играя в комедия ", сподели Брънсън от сцената, едвам сдържайки сълзите си. 

Beef завоюва премията за най-хубав лимитиран сериал, а Стивън Йон и Али Уонг станаха първите американци от азиатски генезис, отличени в своите категории - Йон за най-хубав артист в лимитиран сериал, а Уонг за най-хубава актриса. 

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР