Още една година се изтъркаля неусетно за повечето от нас.

...
Още една година се изтъркаля неусетно за повечето от нас.
Коментари Харесай

Много любов, пари и успехи очакват тези три зодии в края на годината

Още една година се изтъркаля незабелязано за множеството от нас. Залисани в подготовката по празниците, мнозина от нас обикалят в трескаво търсене на дарове за близки и другари.

По-малко от половин месец остава до настъпването на Новата година, а за представителите на три зодии това ще е най-благоприятното време от годината.

Три зодиакални знака ще са измежду щастливците, които ще може да се надяват на доста шанс тъкмо в края на годината.

Дали и вие ще сте измежду тези галеници на ориста, които в края на тази доста динамична и изпълнена с обрати година ще срещнат своята половинка или ще имат шанса да започват една доста сполучлива кариера в професионален проект.

Телец

В края на годината Юпитер е в Козирог, а Уран е в Телец и в случай че на множеството от вас това не приказва нищо, за отдадените в тайните на астрологията разположението на планетите напряко крещи, че Телците ще се радват на страхотни финансови приходи.

Декември е месецът на Телците и тъкмо в края на годината представителите на тази зодия ще получат доста забавно предложение за работа, която на пръв взор ще им се стори несъответствуваща, само че е добре да обмислят деликатно, преди да отхвърлят предлагането с лека ръка.

Страстните телци ще бъдат прелестно сюрпризирани и в още едно отношение - те ще имат едно извънредно прелестно премеждие в любовен аспект, което елементарно може да прерасне в една нова огромна обич, само че това единствено времето може да покаже.

 щастлива зодия

Скорпион

За Скорпионите или положително или доста положително, нали по този начин беше? Явно и декември съблюдава тази максима, тъй като представителите на тази зодия ще може да чакат един доста сполучлив декември.

Тайнствените Скорпиони ще получат шанса да изявят скритите си гении, като по този метод впечатлят верните хора. Очаква ги добра опция за развиване, както в професионален, по този начин и в персонален проект.

Напрегнатите връзки с половинката са на път да бъдат изгладени и декември ще е един доста спокоен и прелестен месец в съкровен проект за представителите на зодия Скорпион.

Ако към момента Скорпионите не са намерили своята половинка, то през идващите седмици до края на годината скорпионите ще имат шанса да я срещнат, за това ще се погрижат Юпитер, Марс и Меркурий.

Ще посрещнете Новата година във супер форма. Юпитер влиза в Козирог при започване на декември, което значи триумф в професионалните ви проекти. Ще сте затрупани с нови благоприятни условия. Личният ви живот влиза в още по-приятна фаза, а най-хубавото занапред следва.

Дева

Сравнително срамежливите Деви ще се намират във висша форма в края на годината. Вместо да се вглъбят в себе си и да се впуснат в обичаното си слагане в ред в къщата и трескаво предколедно почистване, Девите ще срещнат вълнуваща персона, която ще ги накара радикално да трансформират живота си

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР