Още един циганин от квартал Столипиново в Пловдив остана без

...
Още един циганин от квартал Столипиново в Пловдив остана без
Коментари Харесай

Още един циганин от Столипиново остана без каруца

Още един ром от квартал „ Столипиново ” в Пловдив остана без конската си каруца, откакто във вторник към 10.50 часа нарушителят бе засечен от автопатрул на „ Общинска полиция ” да пречи на МПС-тата по бул. „ Шести септември ” в близостк до кръговото кръстовище с бул. „ Източен ”.

На лидера на каруцата е формиран акт за определяне на административно нарушаване по член 17 алинея 1 от Наредбата за организация и сигурност на придвижването на територията на Община Пловдив, а самото безмоторно возило е непатрирано на един от наказателните паркинги в града под тепетата.

Обичайната процедура е каруците да си остават там, защото никой от хванатите в крачка мургави извършители не си заплаща санкциите и не си ги търси. Проверките и контролът по горепосочените нарушавания ще продължат и отсега нататък, безапелационни са от способените органи под тепетата.
 25pl4003-repatrirane_karuza-1  25pl4003-repatrirane_karuza-2  25pl4003-repatrirane_karuza-3  25pl4003-repatrirane_karuza-4  25pl4003-repatrirane_karuza-5
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР