Още един отбор се оплака от съдийска подкрепа в полза

...
Още един отбор се оплака от съдийска подкрепа в полза
Коментари Харесай

Съдия в Разград разгневи "Локомотив"

Още един тим се оплака от съдийска поддръжка в интерес на първенеца " Лудогорец ". От носителя на купата " Локомотив " (Пд) показаха своето неодобрение от основния рефер Драгомир Драганов след загубата с 1:2 в Разград в дербито на XVII кръг. Основната рекламация е за неотсъдена дузпа в интерес на " Локомотив " в 69-ата мин. Тогава Йосип Томашевич падна в наказателното поле след конфликт със бранителя на " Лудогорец " Сисиньо. 

" Томашевич бе съборен в наказателното поле от Сисиньо ", написа уеб сайтът на " Локомотив ". Но доста по-крайни бяха футболистите на пловдивчани, които бурно стачкуваха. След края капитанът Димитър Илиев съобщи: " Под афект съм и не желая да приказвам доста, само че не беше дадена чиста дузпа в наша изгода. Не мисля, че можехме да вземем нещо с подобен арбитър. Не виждам какво толкоз ужасно щеше да стане, в случай че резултатът беше станал 2:2. Какво толкоз?! Ясно се видя, че техният футболист извърши нарушаване против Томашевич, за мен това е 100% дузпа. По-чиста дузпа не съм виждал. Ако бях на мястото на съдията, щеше да ме е позор да се погледна в огледалото. Не знам... Все приказваме за съдиите, само че в действителност би трябвало да се вземат ограничения. "

До нощес от " Локомотив " не бяха оповестили дали ще подават тъжба до Съдийската комисия.

Пловдивчани обаче получиха комплимент за играта си от и.д. треньор на " Лудогорец " Станислав Генчев, който ги съпостави по жанр със противника на разградчани в Лига Европа ЦСКА (Москва). Именно против тях е идващият мач на " Лудогорец " в шампионата - в четвъртък от 19.55 ч. в съветската столица.

" Всяка победа е значима, изключително като тим като " Локомотив ", който се приближава като система на игра и характерности до ЦСКА (Москва), а и футболистите им са сходни. Неслучайно са втори в класирането. Победата ни е безусловно заслужена. Ние допускахме обикновени неточности, позволявахме контраатаки, само че пък насищахме средата на терена. След почивката поехме напълно контрола върху мача, създадохме много положения. Вижда се настроението в играта на футболистите. Те откриха сили да извърнат резултата, сътвориха положения, това приказва за нрав на първенци. Гоним шампионската купа, уповавам се да спечелим всичките си мачове до края. Това са шампионски победи, които са сладки и дават тенденция за работа ", съобщи Генчев след 10-ата поредна победа в шампионата.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР