Още един ден, още един слух, че актьорът Джони Деп

...
Още един ден, още един слух, че актьорът Джони Деп
Коментари Харесай

Какво се случва с Джони Деп и връщането му в „Карибски пирати”

Още един ден, още един слух, че артистът Джони Деп се готви да се върне в Disney, с цел да работи по нов филм от поредицата " Карибски пирати ". През последната седмица все по-усилено се разяснява новината, че артистът е извикан за пробни фотоси за шестия  филм от франчайза и даже се появи и вероятно заглавие на бъдещата продукция Pirates of the Caribbean: A Day at the Sea. Екипът на Деп обаче отрича тази информация.

Според  вътрешен човек от Disney се е свързал с тях с повече информация за идния филм. Изданието твърди, че Джони Деп „ би трябвало да се завърне като капитан Джак Спароу и е планувано да стартира фотосите при започване на февруари на строго секретно място в Обединеното кралство ".

Източници на друго издание, които можем да приемем за надалеч по-достоверни, обаче настояват, че информацията е погрешна.  “Джони Деп няма да се завърне във франчайза на Карибските пирати, макар слуховете, които започнаха да циркулират в сряда, че той ще повтори ролята си на капитан Джак Спароу, макар че е бил отхвърлен от франчайза от Disney през 2018 година ”, пише .

Новината идва единствено няколко дни откакто Марго Роби удостовери, че продължение на „ Карибски пирати “  с нея в основната роля няма да има, макар че такива диалози са били водени с Disney.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР