Още един безполезен човек с лоши навици за общуване си

...
Още един безполезен човек с лоши навици за общуване си
Коментари Харесай

Какво означава да ви изоставят, премахнат от приятели или ви блокират?

 Още един ненужен човек с неприятни привички за другарство си е отишъл от живота ви и към този момент не е нужно да се занимавате с неговите хлебарки в главата. Той самичък ви е избавил от отрицателната си енергия…

Мнозина се крият зад подправената сигурност на обществените медии, търсейки лайкове и почитатели, които основават чувството, че са обичани и оценени. Ние блокираме и отстраняваме от приятелите си тези, които не са съгласни с нас, като ги отстраняваме от нашата действителност.

Дотолкова, че в този момент в живота, в случай че се сблъскаме с сложни взаимоотношения, постоянно просто изчезваме безследно, без да отговаряме на позвънявания и известия, тъй като имаме вяра, че по този начин е по-лесно.

Но какво се случва, когато се окажем от другата страна на сходни обстановки? За доста от нас отхвърлянето може да бъде опустошително. Чувстваме се унизени, когато някой по някаква причина към този момент не ни желае в живота си. Осъзнаването, че сте били изоставени, не сте към този момент другари или блокирани, е мъчително. И тази мътна наслойка може да остане с години, само че не би трябвало да е по този начин.

Когато сме изоставени, желаеме отговори Защо. Обвиняваме се и желаеме да знаем какво приказва това за нас. Това значи ли, че по някакъв метод бъркаме?

Ако сте били захвърлени от другар или ухажор, онлайн или персонално, ето какво в действителност значи това:

Вие сте обичани. С вас всичко е наред. Всички сме отговорни единствено за това, че одобряваме отхвърлянето персонално, изключително когато се оценяваме съгласно мнението на хората. Действията на другите хора нямат нищо общо с нас. Това, което другите вършат или мислят, или по какъв начин се отнасят с нас, не зависи от нас и не би трябвало да дефинира какво усещаме към себе си. Значи към момента сме положителни и почтени за обич.
Срокът на валидност на Връзката ви е изминал. Всяка връзка – с другари, родственици, обичани хора, даже деца – е като контракт, който сключваме на духовно равнище. Нашите души се съгласяват да си оказват помощ взаимно в някаква област от нашето битие. Някои от тези контракти са за цялостен живот, до момента в който други са краткотрайни.

Продължителността на подобен контракт зависи от опита, с който другият би трябвало да ни помогне. Когато хората изоставен живота ни, това значи, че договорът на душите ни е изцяло изпълнен. Трябва да благодарим на индивида, да му пожелаем всичко най-хубаво и да го пуснем.

Този човек не е бил за вас. Някои хора просто не са подобаващи един за различен. Може даже да не знаем повода и това е добре. Ако започнете да се самообвинявате, апелирам, прочетете още веднъж първия параграф.

Нещо по-добро ви чака. Обещаваме. Защото всякога, когато придобивате повече опит, разбирате повече в този живот, знаете тъкмо от какво имате потребност, тъй че в последна сметка вършиме по-добър избор, без даже да го осъзнавате.

Ще намерите обич или другарство с различен човек. Това е неизбежно. Така се случва живота.

Избегнахте нещо неприятно. Така че издишайте с облекчение. Когато ви отстраняват от другари или ви блокират, това значи, че още един ненужен човек с неприятни умения за другарство е отвън живота ви и към този момент не би трябвало да се занимавате с него и неговите хлебарки в главата. Самият той ви е избавил от отрицателната си сила.

Вие сте свободни. Вече нямате връзка. Вашите благоприятни условия са безкрайни. Можете да създадете действителността, която желаете.

Струва си да се означи! Когато възприятията ни са засегнати, в действителност не ни се чества, само че да сме тъжни за едно нещо, не ни пречи да се любуваме на милиони други неща. Празнувайте това, което сте претърпели. Благодарете за житейските уроци, за това по какъв начин сте се трансформирали с помощта на тази връзка. Сега всичко свърши и е време да чакаме с неспокойствие какво ще се случи по-нататък.

Инфо: soulpost


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР