Още един бански, още една рокля, още една чанта –

...
Още един бански, още една рокля, още една чанта –
Коментари Харесай

17 страхотни шопинг находки за плажния ви стайлинг от летните намаления

Още един бански, още една рокля, още една чанта – да, летните понижения са съвършени да възобновим плажния си. Защото в случай че има място, на което желаеме да прекараме идващите седмици и на което да се усещаме най-красиви, то е точно брега на морето. Около басейна също може, стига да има слънце, вода и коктейли. Така си го представяме лятото или най-малко по-голямата част от него.

Точно по тази причина и ни през днешния ден се концентрират върху банските и всички неща, с които можем да ги съчетаваме. От класическите къси панталони от деним, които са съвършени за плажните празненства, до красивите ефирни рокли, които могат да се носят и отвън плажа. Колкото до банските, още веднъж издаваме своя уклон към задачите модели, само че те постоянно стоят толкоз изтънчено.
 Василев: Само простаци настъпват една и съща мотика два пъти 8 юли 2022 | „ В този парламент стигнахме до 117 депутати, които поддържат нашата политика и стратегия. Надяваме се при последващи...

Няма по какъв начин да не прибавим и малко аксесоари, измежду които обичаните сламени чанти, които също от дълго време носим и на плажа, и в града. Това се отнася и за от текстил и комфортните сандали, които също могат да се комбинират с доста неща от летния ни дрешник. Цветни очила, сламена шапка и лента за коса вид „ тюрбан “ допълват листата със наложителни неща за по-отличителен плажен стайлинг. И за край някое красиво и цветно украшение за повече искра под слънцето!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР