Още две култови имена се присъединяват към феноменалното шоу на

...
Още две култови имена се присъединяват към феноменалното шоу на
Коментари Харесай

NANA и C-BLOCK се присъединяват към DJ BOBO за HITS ONLY 2018 и 13 години Радио ENERGY

Още две паметни имена се причисляват към феноменалното шоу на 10.11.2018 в София. Абсолютните звезди на евро-рапа NANA и C-BLOCK, които с всяка своя ария безусловно окупираха челните места на класациите в редица страни за седмици наред, ще зарадват почитателите на музиката от 90-те и ще застанат на една сцена с именития DJ BOBO в една незабравима вечер. Гостуването на безспорните любимци на българската аудитория ще означи 13-ия рожден ден на Радио ENERGY и второто издание на платформата HITS ONLY, която предходната година събра дружно неповторимите Samantha Fox, Sandra и C.C. Catch.

Гано-германската звезда NANA започва като DJ още като 16-годишен, само че бързо открива същинската си пристрастеност. През 1995 се включва в евроденс плана Darkness като рапър и работи с Toni Cottura, който по-късно продуцира имена като N Sync и Backstreet Boys. Песента „ Dreams “ се трансформира в шлагер, само че NANA напуща групировката, с цел да търси своя автентичен жанр. През 1996-97 работи с лейбъла Booya Music и още първият му независим сингъл „ Darkman “ влиза в топ 10 в Германия. Следва шлагерът „ Lonely “ – най-успешната евро-рап ария, която застава неразделно в класациите и придобива платинен статус. „ Too Much Heaven”, „ Remember the Time “, „ Lonely “, „ He’s Comin “ са идващите му топ-парчета, които го трансформират в един от най-успешните реализатори на Германия, продал над 7 милиона копия и радващ се на голяма почитател база освен в Европа, само че и в Азия. В последните години NANA разви бездънен интерес към страната ни поради любовта на българските почитатели и незабравимите си визити у нас, и даже колаборира с редица родни реализатори.



Успехът на C-BLOCK също стартира от Германия, когато двамата американци Anthony „ Red Dogg “ Joseph и James „ Mr. P “ White, паралелно до NANA означават взрива на рап музиката в Европа. 1995 е годината, в която стартират да се занимават с музика, единствено година по-късно издават и първия си сполучлив сингъл. Четвъртият – „ So Strung Out “ от 1996 става цялостен шлагер, следват „ Time Is Tickin Away “, „ Summertime “, „ Brocken Wings “, „ We Believe “, като това са единствено част от частите, които изстрелват и задържат групировката на върха във втората половина на 90-те. C-BLOCK също са същински любимци на публиката у нас и обожават страната ни поради особената връзка с почитателите тук и избухващите концерти.



Най-доброто от музиката на 90-те чака всички почитатели на положителното превозване на 10.11.2018 в Арена Армеец. Най-големите шлагери на NANA и C-BLOCK ще предшестват грандиозното шоу на DJ BOBO Mystorial, основано по случай 25-годишнината му на сцена. Грандиозната вечер ще отпразнува 13-ия рожден ден на Радио ENERGY, радиостанция номер 1 за обичаната музика от 90те до през днешния ден, и второто издание на платформата HITS ONLY. На честотите на радиото очаквайте многочислени игри и изненади за рождения ден през всички месеци, които предшестват огромното събитие през ноември. Вижте и специфичния видео привет към слушателите на Радио ENERGY персонално от DJ Bobo тук.



Организатори са KEEN ACTS и Радио ENERGY, a билетите на цени от 45 до 70 лв. са в продажба в мрежата на Ивентим – бензиностанции OMV, билетен център НДК, касите на Български пощи и онлайн на Eventim.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР