>Осемнадесетте автори, сред които има двама артисти на FIAP (Artiste

...
>Осемнадесетте автори, сред които има двама артисти на FIAP (Artiste
Коментари Харесай

Заповядайте на изложбата на бургаските фотографи “Усещане за черно и бяло“

>
Осемнадесетте създатели, измежду които има двама актьори на FIAP (Artiste FIAP, Mеждународна организация за фотоизкуство със седалище в гр. Берн, Швейцария), златни и сребърни медалисти и носители на призове от национални и интернационалните фото салони,  показват  47  произведения, в които показват своя взор и чувство за хубостта на света в  черно и бяло.

Сдружение " Бургаска Фотографска общественост " е една от значимите културни институции на Бургас. Нейните членове утвърждават реномето, събитията, традициите и културната популярност на града освен в България, само че и в общия ни европейски дом и по света.  Те са участвали  в интернационалните салони и изложения в Италия, Гърция, Дания, Полша, Турция и в други страни.  БФО взе участие в културния календар на града  с обичайна си годишна галерия, с изложбите " Черно и Бяло ", " Бяло ", " Приказки за Ева ", изложения по  случай деня на морето,  за градска подвижност, интернационалния морски ден,  135 години " Пристанище Бургас " и други. 

Изложбата " Усещане за черно и бяло " е четвъртата по ред осъществена от създателите на Сдружение " Бургаска Фотографска общественост " за 2018 година. Творбите могат да бъдат видени още в страниците на фотографите, на интернет страницата на организацията: bfo.bg; във Фейсбук групата " Бургаска фотографска общественост ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР