Осем популярни личности ще влязат в неподозирани роли в седмия

...
Осем популярни личности ще влязат в неподозирани роли в седмия
Коментари Харесай

Тази вечер почва Като две капки вода, вижте всички участници

Осем известни персони ще влязат в неподозирани функции в седмия сезон на предаването " Като две капки вода ", което започва довечера от 20:00 часа по NOVA.
В продължение на 13 лайфа те ще се състезават с облиците на Бутона на шанса, а в края на всяко предаване спечелилият ще има опция да подари своята премия за определена от него идея.
Ето и кои звезди ще гледаме по какъв начин се преобразяват в шоуто:
Мария Илиева " Щастлива съм, че ще бъда участник в най-забавното и положително шоу в българския ефир. " Като две капки вода " е огромно предизвикателство за всеки актьор с одобрен жанр и ще ми бъде доста забавно да опитвам отвън своя в продължение на 13 седмици. Предстои ми незабравимо телевизионно премеждие! ", показа българската поп икона.
 Мария Илиева
Папи Ханс След сполучливи музикални планове като " Кекс " и " Суперпалав ", Константин Трендафилов, прочут с псевдонима Papi Hans, ще има опция да направи собствен прочит на 13 международни облика, които Бутона на шанса ще му предложи. " Аз + " Като две капки вода “? Не ми се мисли какво ще се случи! “, декларира с присъщото си възприятие за комизъм актьорът, който чака изненади от себе си и шоуто.
 Папи Ханс
КОИ СА ОСТАНАЛИТЕ 4 УЧАСТНИЦИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК
Петя Буюклиева “Като две капки вода " освежава и зарежда прочувствено и неповторимо ефира! Страхотно е, че в седмото издание на това “шоу на шоата “ получих покана и влизам в кухнята, с цел да забъркам коктейли от разнообразни облици, които Бутона на шанса ми е подготвил. Обичам провокациите и самоуверено ще скоча в това море от страсти и незабравими превъплъщения и преживявания. Кога, в случай че не в този момент! Очаквайте ме артистична, изобретателна и друга! ", описа изпълнителката.
 Петя Буюклиева
Милко Калайджиев " Дълги години през живота си съм пял поп, чувам всевъзможни музика – от типичен шлагери до най-съвременни части. Не желая да ми се падне Адел – страхотна певица, само че би било доста мъчно за осъществяване. Ще би трябвало да махна мустаците за шоуто. Със сигурност иска ми се наложи да подражавам и женски облици - няма по какъв начин да забележим Шакира с мустаци! ", пошегува се Милко Калайджиев.
 Милко Калайджиев
КОИ СА ОСТАНАЛИТЕ 4 УЧАСТНИЦИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР