Осем американска щата и Великобритания разследват фирмата за криптоизмами, допълни

...
Осем американска щата и Великобритания разследват фирмата за криптоизмами, допълни
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Настимир Ананиев най-малко може да говори за морал в политиката


Осем американска щата и Англия проверяват компанията за криптоизмами, добави депутатът от ГЕРБ

„ От един човек, който сме го виждали на паветата в пет разнообразни обединения, да приказва за човек който е бил три пъти министър председател на България е несериозно. Настимир Ананиев, в случай че си спомняте потегли от ДБГ, мина през Реформаторски блок, Волт, Мая Манолова и в този момент е в Политическа партия. Човек, който е бил в пет разнообразни обединения в границите на пет години е седнал тук да ни приказва за морал. Човек, който е бил съучастник с един от най-издирваните, допускам че скоро ще стане подобен и в света за криптообвинеми “, съобщи Георг Георгиев от ГЕРБ във връзка Настимир Ананиев от Политическа партия и съдружието му с шефа на Nexo Антони Тренчев.

Депутатът от ГЕРБ запита „ кой мята калта “, дали това са международните медии, „ каскетите “ от 8 американска щата, „ каскета “ от Ню Йорк ли? “, визирайки думите на Ананиев, че следствието против криптобанката е „ тиня и каскети “, визирайки основния прокурор на България Иван Гешев. Георгиев напомни, че българската прокуратура работи с задгранични служби и напомни, че „ свещената крава “ и обичан съдружен сътрудник на Политическа партия, Демократична България са получили над 100 хиляди лв. дарения от чиновници на компанията Nexo. Георгиев прикани Настимир Ананиев и останалите да отидат в Израел и да кажат, че всичко е небивалица, откакто стана ясно, че част от парите минавали през Nexo са финансирали терористичната организация Хамас.

Депутатът от ГЕРБ напомни, че най-даряваната партия Политическа партия няма нито ред доклад за дарените си пари, които са над 1 милион лв.. „ Трудно е морала да идва от хора, които пет пъти са си сменяли партията “.

„ От 18-годишен съм част от ГЕРБ. Аз не съм взел участие с никой в обща компания. Човек, който е бил сътрудник с четирима съветски жители, да приказва против ГЕРБ и какви са е неуместно “, съобщи още Георг по адрес на Настимир Ананиев.

„ Цялата партия Политическа партия е облачна и крипто. Тръгнаха от служебно държавно управление, а след това се трансфораха в едни аватари, които продават на хората фантазии. Всичко е една заблуда, няма ги танкерите с газ, няма нищо от това, което бяха декларирали и дали обещание “, добави Георгиев.

Той добави, че Бойко Борисов няма проблем да се срещне с който и да било, тъй като няма терзания. „ Срещата би трябвало да се случи обществено, като сигурно няма да е пазарлък, както го вършат от Политическа партия. Надявам се, това което ще предложат сътрудниците от Българска социалистическа партия да е транспарантно “, съобщи Георгиев и добави, че възможностите за третия мандат са повече от това Политическа партия в миналото да бъдат почтена партия.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР