Осъдиха мъжът, който преди време нападна полицай в столичния квартал

...
Осъдиха мъжът, който преди време нападна полицай в столичния квартал
Коментари Харесай

5 месеца затвор получи мъж, нападнал полицай

Осъдиха мъжът, който преди време атакува служител на реда в столичния квартал " Надежда ".
По съглашение на СРП, подсъдимият М. Делчев е наказан за това, че на 26 февруари 2018 година, след присъединяване в случай, зародил сред него и личния състав на пицария „ Джунглата “ в столичния квартал „ Надежда “, е предизвикал телесна щета на полицейски чиновник. Това оповестиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.
След подаден сигнал на телефон 112 от шефа на заведението, на мястото на случая е бил изпратен екип на дежурна част на 02 РУ–СДВР. На място били открити участниците в спора и след осъществена инспекция от полицейските чиновници, Делчев бил арестуван за период от 24 часа. По време на превозването на Делчев към полицейското ръководство, към 00.05 часа на 26 май 2018 година, в региона на кръстовището на бул. „ Никола Жеков “ и ул. „ Христо Силянов “, той почнал да буйства и да наскърбява полицейските чиновници. При опит от страна на служител на реда Д. А. да сложи белезници на Делчев, той почнал да му нанася удари, с които му предизвикал увреждания по ръцете, краката и шията. В тази връзка полицейските чиновници поискали подпомагане от свои сътрудници, благодарение на които съумели да слагат белезници на Делчев и да го отведат до постройката на 02 РУ–СДВР. По случая е формирано досъдебно произвеждане, в хода на което на Делчев е повдигнато обвиняване за породена лека телесна щета на полицейски орган. Разследването е завършило, като материалите по делото са импортирани в съда с обвинителен акт.
С присъда на Софийски областен съд, на М. Делчев е наложено наказване „ Лишаване от независимост “ за период от пет месеца, което на съображение член 66, алинея 1 от Наказателен кодекс е отсрочено с 3-годишен изпитателен период.
Споразумението е с темперамент на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР