Осъдиха изпълнителя на чалга версията на Моя страна, моя България“.

...
Осъдиха изпълнителя на чалга версията на Моя страна, моя България“.
Коментари Харесай

Фараона дава 5 бона обезщетение на Емил Димитров-син за чалга версията на Моя страна, моя България

Осъдиха изпълнителя на чалга версията на „ Моя страна, моя България “. Той би трябвало да приключи нейното осъществявания и да заплати обезщетение за нанесените вреди.



Емил Димитров-син

Решението е на Окръжния съд в Плевен, а самото дело е инициирано от Емил Димитров-син, който е притежател на правата на емблематичната ария.

„ С решението си Окръжен съд - Плевен е признал за открито, че ответникът е нарушил авторското право на Емил Димитров - наследник, изразяващо се в неразрешено потребление, посредством основаване на преправка на песента „ Моя страна, моя България “, изпълнена и обществено публикувана посредством видеозапис под името „ Моя страна, моя Германия “, като осъжда причинителя да прекрати непозволеното осъществяване и разпространяване на преработката на песента “, се споделя в постановлението.

Признатият за отговорен също по този начин би трябвало да заплати сумата от 4 000 лв. - обезщетение за породените му неимуществени вреди и сумата от 1 000 лв. - обезщетение за имуществени вреди.

Решението може да бъде обжалвано пред Великотърновски апелативен съд, в двуседмичен период от връчването му на страните.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР