Осъденият за отвличане и изнасилване на жена рецидивист Пеньо Мангъров

...
Осъденият за отвличане и изнасилване на жена рецидивист Пеньо Мангъров
Коментари Харесай

Лудо влюбен тр*вестит помогнал на рецидивиста Пеньо Мангъров да избяга от страната

Осъденият за похищение и обезчестяване на жена рецидивист Пеньо Мангъров – Чешкия, е разгласен за търсене, откакто при започване на октомври Върховен касационен съд удостовери наказването му „ отнемане от независимост “ за период от 12 година Както стана ясно по-рано, Чешкия се е покрил, с цел да не търпи наложената му присъда, като досега издирвателните дейности не са дали никакъв резултат.

 

Запознати настояват, че рецидивистът е съумял да избяга от страната с подправен паспорт още през септември. Да духне в Гърция му оказал помощ травестит, който бил бясно влюбен в него. Двамата поддържали връзки от няколко месеца. Смята се, че джендърът, който натрупал съществено положение от проституция, ще успее да го изведе в Испания, където има състоятелни клиенти.

 

„ Явно, откакто към този момент свършиха дамите, които да го устоят, Пеньо се е насочил към „ третия пол “, ехидно разясняват в подземния свят.

 

Припомняме, че през юни 2022 година Пловдивският областен съд осъди Чешкия на 6 година затвор при първичен непоколебим режим за това, че на 6.01.2019 година е изнасилил три пъти пловдивчанка, заплашвайки с принуждение нея и фамилията й.

В началото на ноември 2022 година Апелативният съд в Пловдив усили двойно присъдата му, като му даде 12 години затвор. Той беше освободен против 25 000 лева гаранция. Тричленен състав на Върховен касационен съд остави в действие въззивната присъда на Апелативния съд в Пловдив. Решението не предстои на обжалване и митинг.

 

Междувременно Пеньо Мангъров е съумял да провежда бягството си от страната. Смята се, че се е сдобил с подправен украински паспорт.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

 

Тагове: Пеньо Мангъров – Чешкия рецидивист изнасилвач ВКС издирвателни действия бягство
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР