Осъденият за наркотрафик Будимир Куйович най-вероятно ще доизлежи присъдата си

...
Осъденият за наркотрафик Будимир Куйович най-вероятно ще доизлежи присъдата си
Коментари Харесай

Будимир Куйович го загази здраво заради фалшивата шофьорска книжка

Осъденият за наркотрафик Будимир Куйович най-вероятно ще доизлежи присъдата си в Софийския затвор, а не в затворническото общежитие от открит вид край Казичене. Това стана ясно на ексклузивен брифинг даден от изпълняващия длъжността начланик на пандиза Десислав Трайков, написа Блиц.

Срещу Будимир Куйович има бързо произвеждане. Най-късно в понеделник то ще бъде импортирано в съда. То е упрекнат за потребление на подправен персонален документ и за това съдът може да му даде още до 8 години затвор.

Присъдата, която съдът ще произнесе ще се добави към остатъка от присъдата, която той излежава сега. Той към този момент е в Софийския затвор.

След като е заловен да кара с подправена шофьорска брошура по време на затворнически отпуск Будимир Куйович е конвоиран в Софийския затвор и му е наложена дисциплинарна глоба.

" В момента сътрудниците работят по заповедта за завишаване на режима му в общ.Към актуалният миг се намира в приемно поделение ", сподели Трайков, представен от Българска национална телевизия.

Той посочи, че извършва длъжността шеф на пандиза в София от близо месец и няма отношение към преместването на наказания за наркотрафик черногорец в общежитието от открит вид в Кремиковци.

" Смяната на режима е осъществена през далечната 2013 година, нямам спомен кой е бил шеф на пандиза по това време. Смяната на вида - затворническо общежитие, е преди две години. Не съм бил аз шеф на пандиза ", съобщи той. 

Трайков акцентира, че е персонално обиден от офанзивата на водача на АБВ Румен Петков, който упорства началникът на Софийския затвор да бъде уволнен поради по-лекия режим при който Будимир Куювич доизлежава присъдата си и поради приспадането на дните, в които наказаният е работил. 

" Бих поканил публично господин Петков на територията на Затвора в София да правим съответната сметка на присъдата на наказаното лице.

Трайков е подал заявление до Главна дирекция " Изпълнение на наказванията " за осъществяване на инспекция на обстоятелствата към изтърпяваната от Будимир Куйович присъда. 

" При изискване, че всичко, което съм споделил по изнесени обстоятелства и условия не е по този начин, ще помоля министърът на правораздаването да ме освободи от служба, сподели още Десислав Трайков.

Синдикатът на чиновниците в пандизите поддържа Десислав Трайков е съобщи, че е неприемливо политици да употребяват пандизите за персоналните си упоритости.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР