Осъденият за двойното убийство пред дискотека Соло Илиян Тодоров, който

...
Осъденият за двойното убийство пред дискотека Соло Илиян Тодоров, който
Коментари Харесай

12 г. по-късно: Арестуваха в Узбекистан осъдения за двойното убийство пред дискотека Соло

Осъденият за двойното ликвидиране пред дискотека " Соло " Илиян Тодоров, който беше в неопределеност повече от 12 години, е арестуван в Узбекистан, предаде .

Той е задържан на летището в столицата Ташкент при опит да излети за Истанбул, оповестиха източници на националното радио.

 Обрат: Доживотен затвор за убийствата пред дискотека ”Соло ” Виж още

Тодоров е бил спрян поради подозрения за подправен паспорт.

След експертна оценка на фотоси от Националния институт по криминалистика към Министерство на вътрешните работи е доказано, че става дума точно за изчезналия преди повече от 12 години мъж, наказан за двойното ликвидиране пред столичната дискотека.

Предстои да бъдат изпратени документи за екстрадиция, допълват близки до случая.

Двойното ликвидиране пред заведението, което се намира на метри от правосъдната палата, бе осъществено на 18 април 2009 година Тогава след скандал с нож бяха намушкани Васил Александров и хокеистът Кирил Въжаров, които починаха.

Техен другар също бе атакуван, само че оцеля. Илиян Тодоров беше изправен пред съда, само че съумя да се укрие, откакто арбитър Румяна Ченалова го пусна от ареста. По-късно  - в края на 2013 година, окончателната доживотна присъда на Тодоров бе доказана от Върховен касационен съд.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР