Орлин Старокин ще напусне Левски само 5 месеца, след като

...
Орлин Старокин ще напусне Левски само 5 месеца, след като
Коментари Харесай

Сираков изгони играч от "Левски"

Орлин Старокин ще напусне " Левски " единствено 5 месеца, откакто подписа с клуба. Новината заяви треньорът на " сините " Славиша Стоянович след днешната среща сред управлението на клуба и тима на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ".

" Орлин Старокин не беше тук. Имам информация, че клубът се е разделил с него. Не знам детайлности обаче ", сподели словенецът. Старокин записа 11 мача за " Левски " след завръщането си през юли т.г., само че си навлече гнева на притежателя на клуба Наско Сираков с последния си дуел - против " Царско село " (2:2). В него Старокин получи два жълти картона в 37-ата мин. за реплики против рефера Николай Йорданов и бе изпъден от терена.

Славиша Стоянович даде да се разбере, че Старокин няма да е единственият напускащ и следва чистка в състава поради слабото показване в шампионата. След 16 кръга " сините " са на 9-о място с 4 победи, 3 равенства и 9 загуби. " Имаме позиции, на които разполагаме с повече играчи от нужното. Сигурно ще желаеме да се разделим с някои от тях. Но те имат контракти и не може толкоз елементарно да се разделим. Всичко е обвързвано с пари. И идването на играчи, и тяхното овакантяване ", разяснява треньорът на " Левски ". Той призна и за вероятното овакантяване на Найджъл Робърта и Паулиньо, към които има интерес. Робърта е желан от " Динамо " (Загреб), а от няколко дни и от различен клуб. Офертата за Паулиньо пък е от тим от Азия.

В същото време Стоянович съобщи, че му липсват задоволително футболисти в отбрана и точно там ще желае укрепване през зимната пауза: " В крайната зона на отбраната в този момент имаме единствено по един състезател. Трябва ни по-широка пейка , тъй като се постановяваше футболисти да играят на непривични постове, с цел да запълваме дупките. Имаме бюджет и ще се съобразим с него. "

Поне сега няма проблеми със забавени заплати, съгласно Славиша Стоянович, който сподели, че футболистите са си получили парите.

Тимът на " Левски " от през днешния ден е в отмора и ще се събере още веднъж на 6 януари за медицински прегледи. Същинската подготовка стартира два дни по-късно, като има вид и за лагер в чужбина.

Треньорът на " сините " бе откровен и за упованията към тима до края на сезона. " Не мога да обещая нищо на почитателите . Знам, че те желаят по-добра игра, повече победи. Надявам се през пролетта публиката да се завърне на трибуните. Не мога да обещая нищо, защото виждате каква е обстановката в целия свят. Длъжни сме да изглеждаме по-добре ", сподели Стоянович.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР