Оризът е сред най-харесваните и предпочитани зърнени храни. Можем да

...
Оризът е сред най-харесваните и предпочитани зърнени храни. Можем да
Коментари Харесай

Сложете тези подправки в ориза и ястието ще е ВЪРХЪТ

Оризът е измежду най-харесваните и желани зърнени храни. Можем да го приготвим печен, варен, даже да го прибавим към сладкиши. Резултатът постоянно е отличен и всички вкъщи го похапват с ненаситност и приятност.

Да не приказваме, че този хранителен артикул съдържа дълъг лист от потребни субстанции, от които тялото ни се нуждае. Той е и здравословен източник на въглехидрати.
 5 аргументи да ядете ориз всеки ден 5 аргументи да ядете ориз всеки ден
Оризът е една от любимите  гарнитури на хората, само че в това време се подценява, изключително от тези, които са на диета за събаряне на к...

Ако имате известни проблеми с храносмилането, не пропускайте да го похапвате, тъй като оризът няма да натовари стомаха ви.

Днес ви предлагаме да добавите някоя от подправките, които ще споделим с вас, и ви подсигуряваме, че усетът на ястието ще е приказен.
Ето кои са подправките, които наложително да комбинирате с ориз: • Индийско орехче;
Индийското орехче има усет на едно извънредно нежно и ефирно преплитане сред сладко и солено. Най-добре би било, в случай че го добавяте към кафяв ориз. Разбира се, не е нужно да прекалявате с количествата. Малка щипка от подправката е изцяло задоволителна, с цел да трансформира ястието в създание.

• Риган;  Ето за какво кафявият ориз е по-полезен от белия Ето за какво кафявият ориз е по-полезен от белия
Кафявият ориз е надалеч по-полезен от белия. Има редица изследвания, които демонстрират изгодите от пълнозърнестите храни и оризът е една от тя...

Поредната фалшификация, за която вероятно не сте се сещали, до момента в който готвите ориз. Освен, че е незаменима в спагети и чеснов самун, тя е също толкоз добре съвместима с ориз. Силният мирис на риган припомня за италианската кухня и ни придвижва точно там.
• Къри;
Можете да употребявате къри на прахуляк или паста. В това няма никакво значение. По-важно е да се придържате към рационални количества и да не прекалявате с тях. Тази фалшификация си отива с съвсем всички типове ориз, тъй че не пропускайте да я добавите, в случай че задачите по-ориенталски усет на вашето ядене.
• Чесън.
Разбира се, че чесън, за къде без него?! Този зарзават се комбинира чудесно с съвсем всеки един артикул. Можете да употребявате чесън на прахуляк или няколко скилидки. Комбинирайте го с куркума, черен пипер и малко лук и усетът на ястието ще е несравним.

Следващия път, когато готвите ориз, прибавете някоя от тези съставки и се насладете на един необикновен усет, който изрично ще ви плени!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР