,,Организираната престъпност е най-голямата заплаха за върховенството на закона в

...
,,Организираната престъпност е най-голямата заплаха за върховенството на закона в
Коментари Харесай

Кьовеши: Организираната престъпност е най-голямата заплаха за върховенството на закона в ЕС

,,Организираната престъпност е най-голямата опасност за върховенството на закона в Европейски Съюз и може да докара до ръководство на терора. Трябва да се борим с нея допустимо най-решително.``

Това прикани през днешния ден ръководителят на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши пред евродепутатите от комисиите по бюджетен надзор и по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи.

Тя означи, че от основаването на прокуратурата на Европейски Съюз са били подхванати 1900 следствия за хипотетични вреди за над 19 милиарда евро за общия бюджет.

,,Дейността на Европейската прокуратура сподели, че вредите за европейския бюджет от измамите са били доста подценявани``, добави Кьовеши.

Тя добави, че задачата им е страните да губят по-малко средства от укриването на Данък добавена стойност и да събират повече мита за бюджета на Европейски Съюз.

,,Няма " чисти " страни в Европейски Съюз, няма пояснение за неналичието на сведения за измами с Данък добавена стойност и мита в страни с огромни летища и морски пристанища``, уточни Кьовеши.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР