Организацията Руски доброволчески корпус нова атака в руската Белгородска област

...
Организацията Руски доброволчески корпус нова атака в руската Белгородска област
Коментари Харесай

Руснаците зад атаката в Белгородска област обявиха нова операция в Русия

Организацията " Руски доброволчески корпус " нова офанзива в съветската Белгородска област седмица след последната, довела до два дни сражения в граничещия с Украйна район.

Руски медии за офанзива с танкове против граничен пункт " Шебекино ", която обаче е отблъсната.

Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков заяви за обстрел на региона, която е под " непрестанен огън ", в това число в центъра на Шебекино. Оперативният щаб обаче отхвърля сили от корпуса на са минали границата.

През нощта, по му, са потърпевши осем души в Шебекино (във всяко последващо известие в последните часове той усилва броя), има вреди по жилищни здания. Снощи бе оповестена евакуация на деца в региона.

 " Ситуацията се утежнява ": Русия стартира евакуация на деца от граничната Белгородска област

РДК води война на страната на Украйна и се счита за част от украинските въоръжени сили. Съветникът на началника на кабинета на украинския президент Михайло Подоляк уточни организацията като евентуално обвързвана с офанзивата от предходната седмица, след това РДК пое отговорност.

Обещаната втора фаза " стартира ", се споделя в известието на РДК. " Путиновата войска още веднъж удря по площадите, само че този път не са мирни украински градове, а съветски села. Стойте в домовете с или отидете в убежища! РДК не води война с мирното население ", продължава.

 Над 70 убити, другите – изтласкани: Русия разгласи завършек на Над 70 убити, другите – изтласкани: Русия разгласи завършек на " диверсията " край Белгород

Другото формирование на руснаци, Легион " Свобода за Русия ", също, че е " на границата на родината " и доста скоро влиза " на територията на Русия ". " Грайворон е единствено началото ", продължава, като има поради Грайворонския регион на Белгородска област, където бе и офанзивата предходната седмица. Преди два дни РДК манифест, в който приказва за битка за " съветска национална страна " с " нов, етнически мироглед за света ". Земята би трябвало принадлежи на " родените на нея ", а определящи да са единствено " кръвта, качествата и персоналните достижения ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР