Организацията на движението в част от центъра на София се

...
Организацията на движението в част от центъра на София се
Коментари Харесай

Променят движението в центъра на София заради честванията за членството ни в НАТО

Организацията на придвижването в част от центъра на София се трансформира по отношение на честването на 20 години от приемането на България в НАТО , оповестиха от пресцентъра на Столичната община. 

От 12:00 ч. на 28 март до привършване на събитието на 29 март се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства на паркинга на пл. „ Кн. Александър I “.

От 08:00 ч. до привършване на събитието на 29 март на площад „ Николай Гяуров “ и на югоизточната дъга на площад „ Св. Александър Невски “ . Изключение се позволява за колите на гостите поканени на събитието. 

От 14:00 до 22:00 часа на 28 март и от 07:00 ч. на 29 март до 02:00 ч. на 30 март се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по бул. „ Цар Освободител “  между ул. „ Г. С. Раковски “ и площад „ Независимост “ , единствено при нужда и по преценка на отдел „ Пътна полиция “ при Столична дирекция на вътрешните работи.

От 14:00 ч. на 28 март до привършване на събитието на 29 март се позволява престоят и паркирането на пътни транспортни средства, пренасящи участниците в събитието от Национална гвардейска част пред Археологическия музей.

Столичната дирекция на вътрешните работи обезпечава защита на мероприятието, постове за надзор и контролиране на придвижването на основни кръстовища за тези часове на посочените места. 

През 2004 година , на 29 март, България, дружно с Естония, Латвия, Литва, Румъния, Словакия и Словения публично се причислява към Алианса . Годишнината ще бъде маркирана с разнородни събития, оповестиха през вчерашния ден от Министерския съвет. На 28 март, от 11:00 ч. Националният военноисторически музей ще открие изложбата „ Българската войска – 20 години част от НАТО ". Национална конференция на тематика „ 20 години България в НАТО: Защото сме по-силни дружно “ ще се състои на 29 март в Централния боен клуб под егидата на държавното управление. Отбелязването на годишнината ще продължи с церемониален концерт „ 20 години България в НАТО “, проведен от Министерството на защитата и Министерството на външните работи, на 29 март от 18:00 часа на пл. „ Княз Александър I “. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР