Организацията ETS, която прави тестове по английски език по системата

...
Организацията ETS, която прави тестове по английски език по системата
Коментари Харесай

TOEFL стана недостъпен за руснаците

Организацията ETS, която прави проби по британски език по системата TOEFL, е забранила на жители на Русия и живеещи в страната да се записват за изпити.

Това заяви първо уеб сайтът " Медиазона ", а съветската редакция на Би Би Си означи, че е невероятно да се продължи регистрацията, в случай че човек укаже съветско поданство.

Провеждането на тестванията в Русия и Беларус бе спряно на 10 март " в взаимност с народа на Украйна ", на 21 март стопираха и изпитите IELTS. Сега е невъзможна и регистрацията в системата.

Проверка на " Дневник " сочи, че няма по какъв начин да се приключи и регистрацията, в случай че се вкара като адрес Русия.

" С цел съблюдаване на условията на Бюрото за надзор на задгранични активи (OFAC) не можем да обработим молбата ви ", е известието, което се изписва при опит за въвеждане на " Руската федерация " в рубрика " Държава/Местоположение ".

Руснаци с профили в базата данни, измежду които публицисти от " Медиазона " и други издания, демонстрира екранна фотография, на която се вижда, че във към този момент наличните профили се появява предизвестие, че за спазване на глобите " достъпът Ви до артикули и услуги на TOEFL е стеснен "

Според съветското издание ETS изяснява, че мярката е обвързвана с условия на американското финансово министерство за ограничавания резиденти и жители на Русия и Северна Корея да се записват за изпити.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР