Организаторите на успешната международна бойна галавечер SENSHI разкриха имената на

...
Организаторите на успешната международна бойна галавечер SENSHI разкриха имената на
Коментари Харесай

32-ма елитни спортисти от 19 държави ще премерят сили във Варна

Организаторите на сполучливата интернационална бойна галавечер SENSHI разкриха имената на елитните спортисти, които ще премерят сили в Двореца на културата и спорта във Варна.

15-ото издание на титаничното шоу ще се организира на 18 февруари от 18,30 часа. Бойната карта включва 16 дуела сред 32-ма спортисти от 19 страни. За победа ще се борят 6-ма от най-хубавите български бойци. Участниците в SENSHI ще показват зрелищни техники и умения по разпоредбите на KWU Senshi и KWU Full Contact. За пръв път ще станем очевидци и на дуели по разпоредбите на KWU Open, които включват борби с атрактивни смесени бойни изкуства с хвърляния, граплинг и всичко, което е разрешено в ММА.

На новото издание на SENSHI едни от най-атрактивните борби ще са на българските бойци. Отново на арената на SENSHI ще излязат европейският WAKO PRO в жанр К-1 първенец " Мистър Шоу “ Едуард Алексанян, носителят на купата по муай тай EMC Драгомир Петров, международният KGP и WAKO PRO първенец Атанас Божилов и интерконтиненталният WKF първенец Теодор Христов. Своя дебют ще създадат и европейският първенец по киокушин карате и народен първенец по кикбокс, с 6 победи в ММА, три от които с нокаути Димитър Илиев, както и сребърният международен медалист по бойно самбо и народен първенец по битка Мариян Димитров, който прави серия от 10 следващи победи и печели 8 от срещите си с нокаут.

Главната борба за вечерта ще бъде сред италианския първенец Джузепе ди Доминико и един от най-хубавите български бойци Едуард Алексанян. 15-ата среща на вечерта ще бъде сред бразилския първенец Педро Оливиера и известната българска ММА звезда Мариян Димитров по разпоредбите на KWU Open в тежка категория.

Сред бойците, които ще вдигнат публиката на крайници, са националният първенец на Румъния по самбо и петкратен победител в SENSHI Флорин Ламбаджу, международният WAKO PRO в жанр К-1 първенец Никола Тодорович от Сърбия, сребърният киокушин медалист от Световно състезание на KWU и от WKF Grand Prix през 2019 година Джо Миахара от Япония, интернационалният първенец по карате киокушин Ейсан Саджед от Нидерландия и други

За победа ще се борят и доста потвърдили се бойци, които за първи път ще показват уменията си на арената на SENSHI. Това са международният WMF Pro-AM първенец по муай тай Марсио де Хесус от Бразилия, международният WAKO Pro и Superkombat първенец Джонатан Майезо от Франция, спечелилият 3-то място на международното шампионата по кикбокс на WAKO Айдин Аслан от Турция, интерконтиненталният първенец Фернандо Мартин от Испания, международният ISKA първенец Майкъл Лопес де Вейга от Франция, европейският първенец в шампионата по Fightsense Маруан Туту от Мароко и други

И този път няма да липсва и дамски конфликт. Победителката в шампионатите Rings Superfight и Den Haag Superfight Монтана Артс от Нидерландия и MFC шампионката Дебора Евора от Португалия ще потвърдят, че макар нежната си визия, по нищо не отстъпват на бойците от мъжки пол. Именно техния дуел ще открие SENSHI 15.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР