Организаторите на Рая на тениса преживяват истински ад през последните

...
Организаторите на Рая на тениса преживяват истински ад през последните
Коментари Харесай

Кошмар в ИУ: Дъжд прекъсна нощните срещи за втора поредна вечер!

Организаторите на " Рая на тениса " претърпяват същински пъкъл през последните 48 часа, като за този интервал от време на тях им се наложи да реалокират вечерните мачове за идващия ден. 

Негативните знаци от майката природа се отразяват на програмата на доста от тенисистите, като това визира и нашите първи ракети, Григор Димитров и Виктория Томова. Хасковлията, който ще вземе присъединяване в Индиън Уелс, както при синглите, по този начин и при двойките, трябваше да играе в първия кръг с Даниел Еванс против Марсело Мело и Александър Зверев, но вместо това срещата им ще се състои през днешния ден. При синглите Гришо е в топ 32 в схемата, което значи, че се класира автоматизирано за втория кръг, където заради метеорологичните условия, не се знае кой сред двамата представители на Франция Александър Мюлер и Уго Грение ще бъде неговият конкурент. Виктория Томова също не е почнала акцията си. Първото предизвикателство на родната ни представителка е София Кенин, като по програмата двете трябваше да се изправят от през вчерашния ден, но срещата им е отсрочена за 00:00 българско време.

Три от вчерашните нощни мачове, които бяха стартирани, само че след това бяха прекратени и преместени за през днешния ден, като това бяха Котов-Табило, Кочарето-Стърнс и Грачова-Юан.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР