Орехите са едни от най-полезните ядки. Те са богати на

...
Орехите са едни от най-полезните ядки. Те са богати на
Коментари Харесай

Една шепа от тези ядки ще помогне да намалите лошия ХОЛЕСТЕРОЛ

Орехите са едни от най-полезните ядки. Те са богати на потребни субстанции, от които организмът ни се нуждае. Ако желаете да се чувствате добре и да бъдете здрави, наложително консумирайте ореховата ядка. Освен всичко останало, тя ще ви подари и с доста сила.
Какво се случва, в случай че всеки ден изяждаме по шепа орехи
Ако всеки ден похапвате по една шепа орехи, намалявате доста неприятния холестерол както и рисковете за сърцето. Ще ви се стори любопитно, само че точно тази ядка съумява да усъвършенства и качеството на клетките на неприятния холестерол – понижава броя на тези, които биват свързани със сърдечносъдов риск.
 7 храни, с които ще регулирате хормоните си без медикаменти 7 храни, с които ще регулирате хормоните си без медикаменти
Резки промени в настроението, загуба на сила, безсилие, кожни проблеми и мощно предпочитание за потреблението на захар - всички тези оплак...

Известен е фактът, че орехите са извънредно богати на Омега-3 мастни киселини. Именно по тази причина те съумяват да понижат риска от сърдечносъдови болести и инсулт .

Преди време е било извършено проучване, от което излиза наяве, че хората, които всеки ден са получавали чаша орехи към храната си, са успявали доста да понижат неприятния холестерол.

Опитайте да включвате по шепа ядки дневно и сигурно ще се чувствате сити и енергични. Направете го още в този момент и помнете, че здравето е най-важното нещо!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР