Оръжията, използващи нови физически принципи, ще осигурят сигурност в близка

...
Оръжията, използващи нови физически принципи, ще осигурят сигурност в близка
Коментари Харесай

Путин: Русия разработва принципно нови оръжия - лазерни, ултразвукови, радиочестотни

Оръжията, употребяващи нови физически правила, ще обезпечат сигурност в близка историческа вероятност и съветските управляващи осъзнават това, сподели съветският президент Владимир Путин по време на среща с модераторите на основни сесии на 8-ия Източен стопански конгрес (EEF).

" Ако се огледа в областта на сигурността, новите оръжия на разнообразни физически правила ще подсигуряват сигурността на всяка страна в близка историческа вероятност. Ние разбираме това доста добре и работим върху това ", сподели Путин.

Разработването на оръжия, основани на нови физически правила, включва потреблението на нови технологии и правила на деяние. Такива оръжия включват лазерни, ултразвукови, радиочестотни оръжия и други.

Западните страни унищожават системата от търговски и финансови връзки, за построяването на които са работили , сподели съветският Путин на Източния стопански конгрес.

" Виждаме по какъв начин световната стопанска система се промени и продължава да се трансформира през последните години, частично тъй като някои страни, най-вече западни страни, несъмнено, със личните си ръце унищожават системата на финансови, търговски и стопански връзки, която те самите са работили да творят и градят в доста връзки ", сподели той на пленарната сесия на форума.

Според него е значимо в този подтекст да има разширяващо се пространство в света за същинско бизнес съдействие сред народи, които не се подчиняват на външен напън, а следват личните си национални ползи. Путин сподели, че има възходящ брой такива страни в разнообразни елементи на света.

" Те дават приоритет в активността си, политиката си не на някакви краткотрайни въпроси от настоящата политика, а напредъка на личните си планове в региона на превоза, енергетиката, индустрията, финансите, в филантропичната сфера - планове, които носят директно дълго - дълготрайни изгоди за народите на тези страни ", сподели президентът.

Путин сподели, че по този начин се ражда " нов модел на връзки и интеграция, само че не по западни модели за определения " златен милиард ", а за цялото човечество, за целия работещ и разрастващ се многополюсен свят ".

Президентът сподели, че е уверен, че този модел оказва помощ на креативната сила на отвореността и фокусирането върху съответни резултати да се трансформира в мощно конкурентно преимущество на Азиатско-тихоокеанския район и основен фактор, който ще дефинира световното водачество на този район във връзка с икономическия напредък за дълго време.
 The Heritage Foundation: Време е НАТО да намерения за нуклеарни оръжия по Източния фланг
The Heritage Foundation: Време е НАТО да намерения за нуклеарни оръжия по Източния фланг

Примерно във Финландия, Полша или Румъния и всеки от Алианса, който иска
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР