Определено започна президентската предизборна кампания. Това заяви в ефира на

...
Определено започна президентската предизборна кампания. Това заяви в ефира на
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Президентската предизборна кампания определено започна

Определено стартира президентската предизборна акция. Това съобщи в ефира на Нова телевизия водачът на НФСБ Валери Симеонов във връзка изнесените в общественото пространство компромати против премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев и мненията на президента Румен Радев. Той обаче уточни, че избира да не взема страна във взаимни обвинявания.

" Наслагват се 3 съществени обстоятелството. На първо място министър-председателят реагира сдържано и заобикаля да разяснява дейностите на президента. От страна на президента имаме непрестанен блян за отрицателни мнения, упреци, подмятания и цитиране на непотвърдени доказателства, което извънредно смъква неговото равнище и на институцията. От трета страна имаме една прокуратура, която ни занимава с всевъзможни детайлности на следствието, които нямат никакво отношение към главното обвиняване за отпадъците. Мен ме интересуват братя Бобокови отговорни ли са и има ли квалифицирано обвиняване за внасянето на нездравословни боклуци на територията на страната. Не чух има ли заплащане за това, има ли корупция. На всеки предприемач никой не може да му забрани да звъни на който си желае. Имам възприятието, че в последните дни прокуратурата единствено рови в телефона на Пламен Бобоков и вади от там изборни изречения. Трябва да се потвърждават тези неща и да се види дали са истина, или не, а не да даваме присъди в студиата и като президента, който дава присъди ", сподели Валери Симеонов.

Според него ограниченията са били бързо разхлабени, а питейните заведения и нощните заведения не е трябвало да се отварят.

" За някои ограничения още е рано като мачовете, където няма никакъв надзор. В Испания тъкмо по този начин пламна епидемията – с два огромни мача. За страдание в Министерски съвет има едно нечистоплътно съревнование за освобождение на ограниченията. Не се вслушват в Щаба, тези хора, които изнесоха цялата тежест на епидемията, а те избавиха страната и би трябвало да се слушат. По бензиностанциите и магазините да вземем за пример всеобщо не се съблюдават ограниченията. Всички са хора и с голямо неспокойствие чакаха превъзмогването на тази страшна зараза. Аз бих предложил на министър Ананиев да добави своите заповеди със заповед да се постанова санкция от 300 лева за всеки, който обслужва човек без маска в какъвто и да е търговски обект ", уточни той. 

Валери Симеонов заяви в телевизионното студио добри вести за туризма ни. " Пренаситени бяха плажовете събота и неделя от туристи, изключително по Южното Черноморие. Тези в Созопол и Приморско се пукаха по шевоте. За страдание в „ Слънчев бряг " към момента чакат туристи ", сподели той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР