Определено има ръст в търсенето на естетични дерматологични услуги в

...
Определено има ръст в търсенето на естетични дерматологични услуги в
Коментари Харесай

Лекари: Има ръст в търсенето на естетични дерматологични и хирургични услуги

Определено има растеж в търсенето на естетични дерматологични услуги при започване на лятото. Това съобщи пред Нова телевизия кожният лекар доктор Симеон Личев. Той посочи, че в този сезон най-често хората желаят да наподобяват по-добре, тъй като това им носи самочувствие и положително въодушевление. Д-р Личев уточни, че хората избират процедури с слагане на ботокс и филъри, радиочестотен лифтинг и скулптиране на тяло, като несъмнено има повишаване на интереса към тях от страна на мъжете.

Специалистът акцентира, че сезонът не е подобаващ за лазерни процедури, за унищожаване на папиломи по лицето и тялото, както и за химичен пилинг, тъй като кожата след тях е доста по-чувствителна и по-податлива на изгаряне.

„ Няма безспорни противопоказания за нито един тип пластични хирургични интервенции през летния сезон “, безапелационен бе пластичният хирург доктор Йордан Йорданов. Той също удостовери, че през последните години хората са почнали да обръщат повече внимание на външния си тип, ни израза на лицето и погледа си, на фигурата също.

Той обаче предложи времето за намеса да бъде съобразено и със сезона, и с проектите на пациента.

„ Големите по размер интервенции, които допускат следващо носене и промяна превръзки и коригиращо долни дрехи да бъдат отсрочени за по-хладните месеци “, сподели доктор Йорданов.

Той изясни още, че през летните месеци търсенето на интервенции за промяна на бюста не е толкоз огромно. Д-р Йорданов напомни общовалидното предписание, съгласно което не се предлага неотдавна оперирани да се излагат на слънце.

Двамата лекари, както и фармацевти посъветваха всички да употребяват подобаващи слънцезащитни кремове с висок SPF фактор и да ги купуват от аптеки или дрогерии.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР